Media

Στο Open κάνουν συζητήσεις με ό,τι δεν «τραβάει» τηλεοπτικά και είναι ξεπερασμένο

Στο Open κάνουν συζητήσεις με ό,τι δεν «τραβάει» τηλεοπτικά και είναι ξεπερασμένο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν βολιδοσκοπηθεί για να παρουσιάσουν εκπομπή στο Open, είτε από την φετινή σεζόν είτε από του χρόνου.

Ένα από αυτά είναι η Κατερίνα Λάσπα, η οποία απέχει τηλεοπτικά, ωστόσο φαίνεται ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στην μικρή οθόνη. H παρουσιάστρια βρίσκεται σύμφωνα με το tvnea σε συζητήσεις για να αναλάβει μία ψυχαγωγική εκπομπή τα σαββατοκύριακα.

Για το ίδιο project βέβαια έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου, αφού μετά το άδοξο τέλος του «Game of Chefs» η παρουσιάστρια έχει αποδεσμευτεί από τις υποχρεώσεις της στον ΑΝΤ1.

Την ίδια στιγμή, έχουν γίνει κάποιες επαφές τόσο με την Ιωάννα Μαλέσκου όσο και με την Κατερίνα Καραβάτου. Πρόκειται για δύο παρουσιάστριες που όπως όλα δείχνουν θα είναι «ελεύθερες» από το καλοκαίρι και μετά, αφού το «Love it» στον ΣΚΑΙ  και το «Τι λες τώρα» στο MEGA απέτυχαν  και θα ρίξουν πρόωρα τίτλους τέλους.

Ακόμη βέβαια είναι νωρίς να μιλάμε για πιθανή μεταγραφή, αφού και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν και άλλα κανάλια που αναμένεται να μπουν στην κούρσα της διεκδίκησης.

Όσον αφορά το δίδυμο Λασκαράκη-Οικονομάκου, φαίνεται ότι τα σχέδια για ένα γυναικείο μαγκαζίνο στην μεσημεριανή ζώνη ναυάγησαν οριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X