Media

Στον πάτο της τηλεθέασης τα πρωινομεσημεριανάδικα

Στον πάτο της τηλεθέασης τα πρωινομεσημεριανάδικα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Η τηλεθέαση των πρωινομεσημεριανάδικων είναι στα τάρταρα. Παρουσιάστριες, παρουσιαστές, πανελίστες και κανάλια μπορεί να αλληλοσυγχαίρονται αναμεταξύ τους για το πόσο καταπληκτικοί είναι όμως η ετυμηγορία της Nielsen άλλα δείχνει έστω για την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου. Και συνυπολογίστε, ότι όλο αυτό το συμπούρμπουλο χαζοχαρούμενων εκπομπών που ασχολείται με τον Γρηγόρη Πετράκο και τον Ξαρχό, εναλλάξ, συμπληρώνει δύο μήνες στους τηλεοπτικούς αιθέρες.

Μια ματιά στο πινακάκι της Nielsen Audience Measurement είναι αρκετή. Όλοι το παρεάκι Σκορδολιαγκαιων, Μπαρκομελέτομαλέσκων, Καινουργιοκουτσελίνιδων και λοιπών έχουν τηλεθέαση σε καθημερινή βάση κάτω του 2,9% που είναι και η καλύτερη που σημείωσε την προηγούμενη εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη.

Όσο όλοι εκείνοι βαυκαλίζονται και υποκρίνονται ότι τους ενδιαφέρουν οι τηλεθεατές να περνούν καλά, άλλο τόσο οι τηλεθεατές θα τους έχουν γυρισμένοι την πλάτη. Ή θα επιλέγουν Netflix ή Youtube ή κάποια άλλη εκπομπή ξένου  καναλιού σε συνδρομητική πλατφόρμα.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X