Media

Survivor 2021: Αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς

Survivor 2021: Αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμη φορά και από το Survivor 2021 αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος από ότι φάνηκε δεν κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι και «ηττήθηκε» από τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Στο αγώνισμα επικοινωνίας, η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει και να απολαύσει καφέ και ένα κομμάτι παστίτσιο και όλα τα πράγματα ήταν μια χαρά, μέχρι που ήρθε η στιγμή του συμβουλίου!

Η μπλε ομάδα και η κόκκινη ομάδα του Survivor 2021 εμφανίστηκαν στο συμβούλιο όπου και ακούστηκαν για μια ακόμη φορά πολλά πράγματα και οι εντάσεις συνεχίζονται κανονικότατα και από ότι φαίνεται δε θα κοπάσουν!

Η Νικολέττα Μαυρίδη ήταν η παίκτρια που είχε ψηφίσει τον Γιώργο Κοψιδά προς αποχώρηση αφού εκείνος της ζήτησε να προβεί σε αυτή την κίνηση ενώ οι άλλοι δυο υποψήφιοι είχαν ψηφιστεί από τους συμπαίκτες τους.

O Γιώργος Κοψιδάς δε κατάφερε να μείνει στο Survivor 2021 και ο κόσμος δεν τον στήριξε όσο θα περίμενε και δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που έμειναν άφωνοι με την αποχώρηση του! Μάλιστα, οι περισσότεροι παίκτες της μπλε ομάδας σηκώθηκαν από τη θέση τους και τον χειροκρότησαν!

Περιμένουμε την επιστροφή του, γιατί θα έχει πολλά να πει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Στα «μαχαίρια» Παπανώτας και Γραμμέλη (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X