Media

Survivor 2021: Ο άγνωστος τσακωμός που δεν είδαμε

Survivor 2021: Ο άγνωστος τσακωμός που δεν είδαμε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor 2021: Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο του reality επιβίωσης και εμφανίστηκε σε ένα βίντεο για λογαριασμό τςη εκπομπής «Love it» για να μιλήσει για την εμπειρία της.

Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, αποκάλυψε μέσα σε όλα, πως υπήρξε μεταξύ εκείνης και της Άννας Μαρίας Βέλλη, ένας τσακωμός και αμέσως καταλάβαμε πως δεν τον είδαμε ποτέ, αφού δεν μας τον έδειξε η παραγωγή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

«Στεναχωρήθηκα που αποχώρησα. Το περίμενα, τα παιδιά ήταν μια παρέα. Θα μπορούσαν να μου δώσουν μια ευκαιρία. Την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα, όταν μιλούσαν όλοι μαζί και πλησίαζα, σταματούσαν, δεν ήταν ευχάριστο, ένιωθα άβολα. Με την Ελευθερία γνωριζόμασταν από πριν, ένιωθα ότι έχω έναν δικό μου άνθρωπο. Τη δεύτερη εβδομάδα ήρθα κοντά και με την Ελένη. Δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια υποομάδα με τρία άτομα όταν απέναντί σου έχεις 8». (Survivor 2021)

Η Βαλέρια Χοψονίδου,στη συνέχεια, είπε:

«Ορκίζομαι ότι ποτέ δεν μου είπαν τα κορίτσια να δημιουργήσουμε υποομάδα. Δεν είχα συνεννοηθεί με την Ελευθερία ποιον θα ψηφίσουμε. Ένιωσα ότι οι συμπαίκτες μου ενοχλήθηκαν που με υπερασπίστηκε η κόκκινη ομάδα. Ίσως αν έμπαινα στην κόκκινη να είχα διαφορετική αντιμετώπιση. Η Άννα Μαρία με κατηγορούσε ότι την ψήφισα επειδή μου το είπε η Ελευθερία».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Πυρ και μανία ο Μπιμπίλας στην Τσιμτσιλή! «Ντροπή των καναλιών» (video)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X