Media

Survivor 2021: Ο Ατζούν έβαλε «φωτιές» στους πρώην

Survivor 2021: Ο Ατζούν έβαλε «φωτιές» στους πρώην
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανέλαβε χρέη παρουσιαστή όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2021 και προσπάθησε να μιλήσει ελληνικά, με σκοπό να προκαλέσει κάποιες ιντριγκούλες ανάμεσα στους παίκτες και πιο συγκεκριμένα στο πρώην ζευγάρι, Μαριαλένα και Σάκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Ο πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη αποφάσισε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, και μόλις τον αντίκρισε η παίκτρια των Μπλε, έπαθε ένα μικρό σοκ αλλά προσπάθησε να συνεχίσει τη ζωή της.

Λίγο πριν το αγώνισμα που παρακολουθήσαμε χθες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Ατζούν μίλησε για τη γνωριμία του με τη Μαριαλένα και είπε:

«Γνωρίζω τη Μαριαλένα από τα casting. Στο casting είπε ότι και ο πρώην της έκανε αίτηση για το Survivor. Και είπαμε αλήθεια; Οκ, τι να πω; Τη ρωτήσαμε ποιον θα ήθελε να διαλέξουμε αν υπήρχε μία επιλογή. Και είπε εμένα… Μετά ήρθε ο πρώην της και τον ρωτήσαμε πόσο καιρό είστε χωρισμένοι. Οι χρόνοι δεν ήταν ίδιοι! Ο ένας έλεγε έξι μήνες, ο άλλος έλεγε έναν μήνα και μπερδευτήκαμε. Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω. Ήθελα να μάθω περισσότερα. Η ερώτηση μου για σένα, Μαριαλένα.. Τι σκέφτεσαι για τον Σάκη;».

Η παίκτρια του Survivor 2021 ήρθε σε δύσκολη θέση και απάντησε:

«Α ωραία… Θα το πω εδώ… Να με ακούσει όλη η Ελλάδα» τόνισε με νόημα. «Τίποτα, ο Σάκης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ σαν άνθρωπο».

Μάλιστα, και ο Σάκης Κατσούλης πήρε θέση λέγοντας:

«Εγώ, όπως έχω πει, ήρθα εδώ για να την βοηθήσω. Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που την γνωρίζω καλύτερα από όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από το Survivor. Ήρθα με πολύ θετική διάθεση, είναι φανταστικό παιδί και για μένα από τις καλύτερες παίκτριες αγωνιστικά»

Προσπάθησε ο Ατζούν να φέρει μια σχετική ένταση αλλά δεν τα κατάφερε!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Αναλαμβάνει εκπομπή στον ΣΚΑΙ η Ανθή Σαλαγκούδη;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X