Media

Survivor 2021: Ο εμφύλιος έχει ξεκινήσει στους Μπλε

Survivor 2021: Ο εμφύλιος έχει ξεκινήσει στους Μπλε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χαμός έγινε στην καλύβα της μπλε ομάδας του Survivor 2021 καθώς οι παίκτες προσπάθησα να βρουν μια λύση που αφορά στον τρόπο με τον οποίο τρόπο καθώς έχουν μπει στην άκρη οι Αλέξης Παππάς και Chris Σταμούλης.

Πριν από λίγο καιρό ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης αποφάσισαν να φύγουν από την καλύβα με σκοπό να αναζητήσουν τροφή σε κοντινό ξενοδοχείο του νησιού και αυτό έφερε σαν αποτέλεσμα να πα΄ρουν ποινή αλλά και να χάσουν την εμπιστοσύνη της ομάδας τους. Και από τότε τρώνε ξεχωριστά από τους υπόλοιπους παίκτες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Ο James Καφετζής έκανε πρόταση στους δυο παίκτες του Survivor 2021 να ξεκινήσουν να τρώνε όλοι μαζί ξανά και να μοιράζονται την ίδια κατσαρόλα, αλλά οι δυο τους θέλησαν να διαπραγματευτούν τους όρους της επιστροφής τους και ο Αλέξης Παππάς ζήτησε το 10% της τροφής των υπόλοιπων παικτών για να μπορέσουν να μπουν ξανά στην «παρέα». Και εκεί ξεκίνησε ο εμφύλιος.

Η Μπλε ομάδα δεν είναι τόσο δυνατή όσο ήταν πριν από κάποιο καιρό και τα προβλήματα έχουν φουντώσει με αποτέλεσμα να μην έχουν την καλύτερη ψυχολογία. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούν να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Σφαλιάρες σε Κοσιώνη, Χατζηνικολάου και Τζίμα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X