Media

Survivor 2024 spoiler 15/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία μετά την ένωση (βίντεο)

Survivor 2024 spoiler 15/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία μετά την ένωση (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας του Survivor 2024 μετρούν ήδη τις πρώτες τέσσερις ημέρες συγκατοίκησης και τα πρώτα προβλήματα κάνουν την εμφάνισή τους. Ανάμεσα σε αυτά και η πρώτη ήττα που πέφτει βαριά στην καλύβα. Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία μετά από την ένωση των ομάδων; Το spoiler δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη, αλλά δείτε τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Οι μπλε, αρχικά δεν είναι και τόσο ικανοποιημένοι, καθώς είναι αυτοί που έπρεπε να μετακομίσουν για μια ακόμη χρονιά. Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η καλύβα των κόκκινων είναι αυτή που φιλοξενεί τους παίκτες των δύο ομάδων μετά από την ένωση. Ενώ εκτός από την αλλαγή παραλίας και καλύβας, έχουν να διαχειριστούν τον χώρο που τους έχουν αφήσει οι κόκκινοι και τα μέρη που μπορούν να απομονωθούν οι υποομάδες.

Σε αυτό το στάδιο του Survivor 2024, τα «πηγαδάκια» είναι σημαντικά σημεία στραγηγικής για τις επόμενες κινήσεις σε αγώνες και ψηφοφορίες. «Οι τοίχοι έχουν αφτιά», λέει ο σοφός λαός και στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχουν καν τοίχοι στην καλύβα. Οπότε οι παρεξηγήσεις θα είναι πιο άμεσες και πιο έντονες και θα μεταφέρονται στον χώρο του στίβου με μεγαλύτερη ευκολία.

Παράλληλα ο Γιώργος Λιανός κάνει μια νέα ανακοίνωση για όσα θα ισχύουν για 15 ημέρες ακόμη στο ριάλιτι. Μετά από αυτές θα υπάρξει μια μικρή παύση για τις ημέρες του Πάσχα, όπου δεν θα μεταδοθούν επεισόδια από το κανάλι και η επιστροφή των παικτών θα γίνει πια με άλλους όρους.

 

Στον αγώνα για την 1η ασυλία στις 15/4 στο Survivor 2024, η έναρξη θα γίνει υπό καταρρακτώδη βροχή. Αυτό θα δυσκολέψει αρκετά την παραγωγή και τους παίκτες για την ολοκλήρωση του αγώνα, που θα γίνει αναγκαστικά τη νύχτα. Οι μπλε, σύμφωνα με το spoiler, έχουν το προβάδισμα και είναι η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία. Με τις γυναίκες της ομάδας να περιμένουν το αναμενόμενο στην κάλπη από την οποία θα βγει ο 1ος υποψήφιος για την αποχώρηση της Πέμπτης 18/4.

Δείτε το τρέιλερ του Survivor 2024 για τις 15/4:

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X