Media

Survivor 2024 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία (βίντεο)

Survivor 2024 spoiler : Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Λιανός ρίχνει νέα βόμβα στο Survivor 2024 στην αρχή της 11ης εβδομάδας. Ποια είναι τα δεδομένα που αλλάζουν για τους κόκκινους και τους μπλε παίκτες; Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία την Κυριακή 17/3; Ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση; Το πρώτο spoiler μόλις έσκασε.

Από την 11η εβδομάδα μπαίνει σε εφαρμογή το αρχικό σχέδιο της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για τη δυναμική των δύο ομάδων, όπως λέει και ο παρουσιαστής κοιτάζοντας τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Μια ακόμη μεγάλη αλλαγή θα συνοδεύσει την είσοδο των παικτών που ήταν τραυματίες στον στίβο και τον αγώνα για την 1η ασυλία. Μόνο η Ασημίνα θα μείνει για λίγο ακόμα στον πάγκο της ομάδας της, μέχρι τις επόμενες ιατρικές εξετάσεις.

Τα run θα δυσκολέψουν αρκετά τους παίκτες, ενώ όπως φαίνεται και στο τρέιλερ η Ιωάννα και η Χρύσα τραυματίζονται στο ίδιο χαμηλό πέρασμα. Υπάρχει επίσης και κοινό πέρασμα «παγίδα», με σπρωξίματα ανάμεσα στους μπλε και τους κόκκινους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία είναι η κόκκινη.

Στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός αναφέρει πως το πρώτο crash test για τις δύο νέες ομάδες έγινε στους πέντε αγώνες που έγιναν μέχρι την αποχώρηση της Μαριλίνας Βακονδίου, την Πέμπτη 14/3. Ενώ χαρακτηρίζει μυστήριο το όνομα του 1ου υποψηφίου για αποχώρηση από το Survivor 2024.

Για οποιαδήποτε νέα πληροφορία θα υπάρξει ενημέρωση.

Το τρέιλερ του Survivor 2024 για την 1η ασυλία στις 17/3:

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X