Media

«Survivor»: Ακόμα δεν ξεκίνησε κι άρχισαν οι… τσιγκουνιές στο ριάλιτι

«Survivor»: Ακόμα δεν ξεκίνησε κι άρχισαν οι… τσιγκουνιές στο ριάλιτι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά προγραμματίζουν Σκάι και Ατζούν Ιλίτζαλι να βγάλουν στον αέρα το νέο κύκλο του «Survivor». Οι δύο πλευρές θεωρούν ότι το ριάλιτι δήθεν επιβίωσης μπορεί να φέρει πίσω στο κανάλι τα χαμένα ποσοστά τηλεθέασης και, φυσικά, αν η πρεμιέρα γίνει προς τα τέλη του Δεκεμβρίου θα προλάβουν τον ανταγωνισμό. Παρουσιαστής θα είναι ξανά ο Γιώργος Λιανός, που κέρδισε το μεγάλο στοίχημα, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στο κάστινγκ των παικτών.

Λέγεται ότι το «Survivor» θα βγει στον αέρα στις 26 Δεκεμβρίου, κατά πάσα πιθανότητα.

O Ατζούν Ιλίτζαλι,  στο μεταξύ,  σχεδιάζει να προσφέρει μικρότερες αμοιβές στους «διάσημους» σε σχέση με το περσινό «Survivor», καθώς θέλει να μειώσει το budget για να ρεφάρει από αυτά που έχασε στο πρώτο μισό της σεζόν από το «Top Chef».

Αυτό είχε συμβεί άλλωστε και στον δεύτερο κύκλο του τηλεριάλιτι. Ήδη έχουν αρχίσει τα κάστινγκ στους «Mαχητές» και δοκιμάζονται σε πισίνα στα βόρεια προάστια.

Τα νέα επικρατέστερα ονόματα στη λίστα του Ατζούν είναι ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Δημήτρης Βλάχος, η Έλενα Γαλίφα, η Κάλλια Ελευθερίου και ο Κωνσταντίνος Δαλάκας, ο αδελφός της Κατερίνας Δαλάκα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X