Media

«Survivor»: Επειγόντως στο νοσοκομείο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Survivor»: Επειγόντως στο νοσοκομείο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγες ώρες στο «Survivor» (Σκάι). Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η μόνη γυναίκα που βρίσκεται αυτή την στιγμή στο ριάλιτι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Αρχικά, να υπενθυμίσουμε πως όσα βλέπουμε εμείς,  έχουν διαδραματιστεί περίπου τρεις ημέρες νωρίτερα. Είμαστε λίγες ημέρες πίσω. Αυτό το περιστατικό που σας μεταφέρουμε τώρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το δούμε να συμβαίνει, να μην το κόψουν δηλαδή στο μοντάζ.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σύμφωνα με «διαρροή» από το ριάλιτι, αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία πριν από λίγες ώρες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού ώστε να την εξετάσουν. Αισθανόταν πολύ αδύναμη και είχε ένα μικρό λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο Σάκης Κατσούλης βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα γιατί η παραγωγή δεν τον έχει ενημερώσει για την κατάστασή της ακόμα.

Ωστόσο, η κατάστασή της – τονίζεται από την παραγωγή – δεν είναι σοβαρή. Όμως  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Η παραγωγή είναι πάνω από τους παίκτες και με το παραμικρό θέλει να τα τσεκάρει όλα, ειδικά όσον αφορά την υγεία τους.

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαριαλένα είναι μια από τους προτεινόμενους προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας. Στεναχωρήθηκε. Της έπεσαν όλα μαζί, δεν ήθελε και πολύ…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X