Media

Survivor: Ο πιο δημοφιλής παίκτης αυτή τη στιγμή

Survivor: Ο πιο δημοφιλής παίκτης αυτή τη στιγμή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προγνώσεις και στοιχήματα «τινάζονται» στον αέρα με την εξέλιξη που παίρνει το «Survivor» (Σκάι) και ειδικότερα τον δημοφιλέστερο παίκτη στην παρούσα φάση του ριάλιτι.

Μπορεί να μοιάζει κλισέ, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο τέτοιο δεν είναι. Το «Survivor», το πιο δύσκολο παιχνίδι στον κόσμο είναι το reality των μεγάλων ανατροπών.

Και αυτό φαίνεται από τις συνεχείς αλλαγές του κόσμου στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους παίκτες. Για παράδειγμα ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν ο πιο δημοφιλής παίκτης, πλέον χάνει τα σκήπτρα καθώς ο κόσμος δεν συμφωνεί με το παρεάκι των «αμίγκος».

Αντίθετα ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος έχανε διαρκώς έδαφος όσο ήταν στο παιχνίδι ο Τζέιμς και ο Νίκος Μπάρτζης πλέον έχει κάνει την απόλυτη ανατροπή και φιγουράρει στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού.

Η εξήγηση απλή. Ο κόσμος παίρνει πάντα το μέρος εκείνου που πιστεύει ότι είναι ο πιο αδικημένος. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση νιώθει ότι οι «αμίγκος» πολεμούν Σάκη, Μαριαλένα και Ντάφι.

Το βέβαιο είναι ότι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού τα γυρίσματα της μπιφτέκας τόσο από τον κόσμο, όσο και απ’ τους παίκτες θα συνεχιστούν. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X