Media

Τα «πήρε» η Αλεξανδράκη με τον Γκουντάρα και έγινε έξαλλη!

Τα «πήρε» η Αλεξανδράκη με τον Γκουντάρα και έγινε έξαλλη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι γνωστό, πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη δε φοβάται να μιλήσει και δε μασάει ποτέ τα λόγια της όταν νιώθει πως την αδικούν και πως της κάνουν επίθεση κάποιοι, με σκοπό να βγάλουν είδηση από το πουθενά.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» για όλα όσα κάνει και παράλληλα ρωτήθηκε για το βίντεο που δημοσιεύτηκε και δείχνει την Ιωάννα Τούνη σε ερωτικές περιπτύξεις! Και έδειξε αμέσως πως ενοχλήθηκε από την ερώτηση που της έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά τη συνέντευξη, πήγε το θέμα στα social media και ξέσπασε:

«Πραγματικά εκείνη τη στιγμή και λόγω πως ήμασταν live, δεν απάντησα όπως θα έπρεπε και απορώ και εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Αν θα έκανα ένα βίντεο… Δηλαδή θεωρείτε ότι η κοπέλα η συγκεκριμένη έκανε αυτό το βίντεο και το δημοσίευσε η ίδια; Και δεύτερον εσείς θα κάνατε ένα βίντεο που θα σας είχαν ρίξει κάτι στο ποτό; Τι τρέλα πουλάτε κάποιοι» και συνέχισε λέγοντας: «Ερωτήθηκα για κάτι που δε σχετίζομαι… σας έκοψα πριν ρωτήσετε για προσωπική ζωή, επαγγελματικά κτλ και επειδή στριμωχτήκατε είπατε καλό καλοκαίρι. Για αυτό μου αρέσουν live εκπομπές, γιατί φαίνεται η αλήθεια. Η ερώτησή σας κύριε Γκουντάρα ήταν άστοχη με όλο τον σεβασμό».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το μοντέλο:

Δείτε ακόμη: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχασε 14 κιλά και αυτός είναι ο λόγος! (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X