Media

The Bachelor: Ο Παναγιώτης και τα κορίτσια του

The Bachelor: Ο Παναγιώτης και τα κορίτσια του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε το reality του ALPHA, «The Bachelor», και είδαμε τα κορίτσια να μπαίνουν αποφασισμένα στο τεράστιο σπίτι που θα μείνουν για να διεκδικήσουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο!

Είκοσι γυναίκες αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο νέο reality όπου θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την καρδιά του 30χρονου Παναγιώτη και αυτός με τη σειρά του θα προσπαθήσει να βρει εκείνη που θα του ταιριάζει απόλυτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η πρώτη τελετή των ρόδων ξεκίνησε! Η ένταση κορυφώνεται! #TheBachelorGR #AlphaTV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr) στις

Στο πρώτο επεισόδιο του «The Bachelor» είδαμε τις 20 γυναίκες να μπαίνουν δυναμικά και μερικές κόντεψαν να πιαστούν μαλλί με μαλλί για τα υπέροχα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου, αφού όλες ήθελαν λίγο χρόνο μαζί του.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκοπς έδωσε «ασυλία» στην Ραφαέλα καθώς ένιωσε αμέσως να αναπτύσσεται μια έντονη έλξη προς το άτομο της και οι υπόλοιπες κοπέλες περίμεναν υπομονετικά για να πάρουν το ρόδο από τον εργένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Ραφαέλα κέρδισε το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης και μαζί την ασυλία της στην αποψινή τελετή των ρόδων! @alphatv #TheBachelorGR #AlphaTV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr) στις

Δυο κοπέλες, η Αλεξάνδρα και η Κωνσταντίνα δεν κατάφεραν να τον κερδίσουν και το reality συνεχίζει με 18 κορίτσια έτοιμα για όλα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/tz717n-9L4Y

Δείτε ακόμη: Αποχωρεί ένα από τα φαβορί του «My Style Rocks»;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X