Media

Τί συμβαίνει στον Alpha; Σουρεαλιστικός προγραμματισμός

Τί συμβαίνει στον Alpha; Σουρεαλιστικός προγραμματισμός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυτό που συμβαίνει με τις ενημερωτικές εκπομπές του Alpha, αν δεν είναι κάποιο καψόνι (σε τηλεθεατές και εκπομπάρχες), είναι τουλάχιστον σουρεαλιστικό. Αντώνης Σρόιτερ και «Τικ Τοκ», Τάκης Χατζής και «Direct» και Ελεονώρα Μελέτη με τα «Μεσάνυχτα» βγαίνουν στον αέρα βαθιά μέσα στη νύχτα. Αρχίζουν στη 1.00 τα ξημερώματα και  ολοκληρώνονται λίγο πριν τις 3.00 τα ξημερώματα.

Για ποιον λόγο συμβαίνει; Ποια είναι η σκοπιμότητα; Οταν σε νορμάλ συνθήκες ανταγωνισμού και με σοβαρό προγραμματισμό και όχι σουρεαλιστικό (μαθητευόμενων μάγων), αυτές οι εκπομπές μπορούν να εξασφαλίσουν ένα 10%; Και ταυτόχρονα καλύπτουν τις ανάγκες ενός κοινού που επιθυμεί εκπομπές λόγου, κάτι εξαιρετικά δυσεύρετο πια στην τηλεόραση! Αφήστε δε, που και οι τρεις εκπομπές για ξεχωριστούς λόγους η καθεμία, είναι ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες!

Οι παρατηρήσεις και οι απορίες που προκαλεί το κανάλι της Κάτζας με τις επιλογές του είναι εύλογες και τις εκφράζει το enimerosi24, καλύπτοντας και πολλούς που έχουν προσέξει την κατάσταση.

Ο μιντιακός παρατηρητής συνεχίζει: «Βεβαίως αν δεν τις θέλεις τις κόβεις, χωρίς πολλά λόγια, και κρατάς τα «Bachelor» και τα «Battle of Couples». Κατανοητό. Μόνο που κι αυτά τα ίδια νούμερα κάνουν, γιατί είναι δευτεροκλασάτα, αλλά κοστίζουν παραπάνω.

Για να μην παρεξηγηθούμε όμως, δεν πιστεύουμε ούτε στην κόντρα ενημέρωσης – ψυχαγωγίας ούτε φυσικά σε καμιά κόντρα ποιοτικών ή μη ποιοτικών προϊόντων! Η τηλεόραση είναι εικόνα και θέαμα! Κατά συνέπεια εκμεταλλεύεσαι όσο καλύτερα μπορείς αυτό που διαθέτεις. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο! Αρκεί να έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X