Media

«Το πρωινό»: Τσακώθηκαν για το «χέ@##@κα» της ημέρας Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

«Το πρωινό»: Τσακώθηκαν για το «χέ@##@κα» της ημέρας Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Περισσεύει ο κομπασμός στους αταίριαστους παρουσιαστές της εκπομπής «Το πρωινό». Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας τσακώθηκαν πάλι για εκείνο που νομίζουν ότι ενδιαφέρει το τηλεοπτικό κοινό. Για τί ακριβώς τσακώθηκαν; Διαφωνούσαν  για το αν γνώριζε η Δέσποινα Βανδή που είχε πάει στην Θεσσαλονίκη με τον Βασίλη Μπισμπίκη ότι έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με τον πρώην σύζυγο της, Ντέμη Νικολαϊδη. Επικαλούνταν τον μέτρ στα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή και ήταν μαζί της ως αποδεικτικό στοιχείο. Η Σκορδά επέμενε ότι η Βανδή γνώριζε την συμπωματική συνύπαρξη με τον Νικολαϊδη στο ίδιο ξενοδοχείο επειδή το γνώριζε και το είχε πεί ο μέτρ φίλος της. Ο Λιάγκας επέμενε οτι γνώριζε. Κι έτσι άρχισε ο καβγάς. Ανούσιο παρακμιακό τηλεοπτικό προιόν για το «χέστηκα» της ημέρας.

Άνθρωποι αποκομμένοι απο την πραγματική ζωή, σε ένα δικό τους παράλληλο ανούσιο σύμπαν, νομίζουν ότι αυτό είναι τηλεόραση και ότι αυτό που κάνουν σε εξαντλητικό βαθμό αφορά τους τηλεθεατές στον ίδιο (μέγιστο) βαθμό που νοιάζει τους ίδιους.

Απολαύστε χαρακτηριστικό δείγμα τηλεόρασης του τίποτα για το οποίο οι παρουσιαστές καλοπληρώνονται στο βίντεο που ακολουθεί.

https://youtu.be/B2gDbHZp-Hk

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X