Media

Το βραχιόλι της φωτιάς: Πρεμιέρα απόψε Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στην ΕΡΤ1

Το βραχιόλι της φωτιάς: Πρεμιέρα απόψε Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στην ΕΡΤ1
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα κάνει απόψε η σειρά οχτώ επεισοδίων, «Το βραχιόλι της φωτιάς» στην ΕΡΤ1 και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 22:00. Η καθηλωτική σειρά μεταφέρει στη μικρή οθόνη το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας οικογένειας Εβραίων στις πιο ζοφερές στιγμές του 20ού αιώνα.

Η νέα σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Γκικαπέππα και την ευαίσθητη ματιά των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου, που έγραψαν το σενάριο.

Οι ηθοποιοί που παίζουν: Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστος Λούλης, Σπύρος Σταμούλης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή, Δημήτρης Αριανούτσος, ενώ την πρωτότυπη μουσική τίτλων τέλους υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης του 1917 αναγκάζει την οικογένεια του Εβραίου επιχειρηματία Μωής Κοέν (Νίκος Ψαρράς) να αναζητήσει καταφύγιο σε έναν τσιγγάνικο καταυλισμό. Εκεί, η σύζυγός του, Μπενούτα (Ελισάβετ Μουτάφη), φέρνει στον κόσμο τον Ιωσήφ (Χρήστος Λούλης και Δημήτρης Αριανούτσος σε νεαρή ηλικία), ένα παιδί γεννημένο κυριολεκτικά μέσα στη φωτιά.

Δείτε το τρέιλερ

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X