Media

Τρίτη γαλάζια ακρίδα έκανε ρεσάλτο στο δημόσιο χρήμα-Τρελάθηκε ο Πορτοσάλτε

Τρίτη γαλάζια ακρίδα έκανε ρεσάλτο στο δημόσιο χρήμα-Τρελάθηκε ο Πορτοσάλτε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το θέμα δεν είναι να μην κλέβουν οι “άριστοι”, αλλά  να κλέβουν και να μην τους πιάνουν γιατί κάνουν κακό στο κόμμα. Την απίθανη αυτή λογική υποστήριξε ο Αρης Πορτοσάλτε ο οποίος έβγαλε κραυγή αγωνίας προς τη Νέα Δημοκρατία για το ποιες κινήσεις πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα για να μην της βγει το όνομα και χάσει ψήφους μιας και βρισκόμαστε ενόψει εκλογών.

Την ώρα που στη Νέα Δημοκρατία τους έχει πιάσει κρύος ιδρώτας, γιατί μετά τη περίπτωση Πάτση ξέσπασε και η περίπτωση Χειμάρα και τα πράγματα μέσα στο κόμμα έχουν αρχίσει να κλυδωνίζονται, έχει αρχίσει το εσωκομματικό ψάξιμο.

Ο Αρης Πορτοσάλτε ανέφερε πως στη σημερινή στήλη «Μικροπολιτικός», στην εφημερίδα «Τα Νέα»  γράφεται ότι στην Νέα Δημοκρατία ερευνούν μία βουλευτή του κόμματος, στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία επίσης φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο!

«Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ ερευνούν εξονυχιστικά και την περίπτωση τρίτου βουλευτή που φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο. Και ουδείς αποκλείει εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο – που είναι αυτονόητο ότι τρέφει την αντιπολίτευση. Για να μειώσω τον βαθμό δυσκολίας του κουίζ, αποκαλύπτω ότι πρόκειται για μέλος της γαλάζιας ΚΟ γένους θηλυκού, από τη βόρεια Ελλάδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη στήλη.

Μετά από αυτό το τρίτο «χτύπημα» ο Άρης Πορτοσάλτες δεν άντεξε! Έβγαλε την δική του κραυγή! «Αν αυτή είναι η νέα γενιά τότε να φέρουμε πίσω τους παλιούς βουλευτές που ήξεραν να κρύβονται!», είπε.

Φυσικά ο παρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου όλη την ώρα σιγοντάριζε τον Αρη Πορτοσάλτε και συμφώνησε με όσα είπε για το ρεσάλτο των γαλάζιων ακρίδων στο δημόσιο χρήμα.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X