Media

Βολές Αρη Πορτοσάλτε κατά Κυριάκου Μητσοτάκη: Αν δεν μπορεί να έρθει άλλος να μαζέψει το χάλι που βλέπουμε

Βολές Αρη Πορτοσάλτε κατά Κυριάκου Μητσοτάκη: Αν δεν μπορεί να έρθει άλλος να μαζέψει το χάλι που βλέπουμε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάτι πολύ σοβαρό πρέπει να συμβαίνει στην κυβερνητική παράταξη όταν εξεγείρεται ακόμα και ο Αρης Πορτοσάλτε και ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραμερίσει για να έλθει κάποιος άλλος να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του ξεχαρβαλωμένου κράτους.

Ο δημοσιογράφος  εμφανίστηκε έξω φρενών με την κυβέρνηση η οποία «βούλιαξε» σε άλλη μία κακοκαιρία. Εκανε λόγο για εικόνα «ξεχαρβαλώματος» στη χώρα, καλώντας μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία αν δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

«Έχω την αίσθηση ότι το τελευταίο δίμηνο η κυβέρνηση τα έχει χαμένα. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κύριος πρωθυπουργός έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του κάπου αλλού. Έχουμε ένα γενικό ξεχαρβάλωμα» σημείωσε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Στη συνέχεια ζήτησε «να αναληφθεί μία σοβαρή πολιτική υπευθυνότητα, να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα του κράτους». Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ απαρίθμησε μερικά γεγονότα κατά τη θητεία της κυβέρνησης, από τα Τέμπη, την καταδρομή των Κροατών χούλιγκαν, τα βλήματα που έσκασαν στη Νέα Αγχίαλο και υπογράμμισε:

«Η κυβέρνηση τσαλαβουτάει σε μία κατάσταση εδώ και καιρό, τα έχει χαμένα. Κάποιος πρέπει να αναλάβει τη συγκρότηση του κράτους ξανά. Δεν μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης, έχει άλλα ενδιαφέροντα; Π.χ. στα ελληνοτουρκικά, σε άλλα διεθνή θέματα; Να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε».

Τι ανέφερε χαρακτηριστικά

«Θέλω να κάνω πολιτικό σχόλιο, πρέπει να μπει τέλος στο ξερχαβάλωμα, έχουμε ένα γενικό ξερχαβάλωμα και έχω την αίσθηση πως το τελευταίο δίμηνο η κυβέρνηση τα έχει χαμένα, έτσι το προσεγγίζω το θέμα. Αντιλαμβάνομαι πως ο κ. Πρωθυπουργός έχει στραμμένο το βλέμμα κάπου αλλού, αλλά σε αυτήν την περίπτωση ο ίδιος πρέπει να αντιμετωπίσει το ξερχαβάλωμα» ανέφερε αρχικά στο πολιτικό του σχόλιο.

«Εγώ είμαι για το σχόλιο, ο κ. πρωθυπουργός είναι για τη δουλειά. Εγώ, λοιπόν, θα απαριθμήσω μία σειρά τραγωδιών που μας βρήκαν φέτος και κατά την ταπεινή μου γνώμη εδράζονται, πέρα από την ανθρώπινη συμπεριφορά που δεν μπορώ να την κρίνω και δεν θέλω να γίνω κριτής ανθρώπων, για να κάνω τη σύνδεση από το Λιμενικό σ το συνολικό, εγώ δεν είδα Λιμενικό την ώρα του απόπλου, στο σημείο» συμπλήρωσε σχετικά.

«Από τα Τέμπη έως σήμερα έχουμε μία σειρά ζητημάτων, έσκασαν βλήματα σε μάχιμη μονάδα της αεροπορίας, δεν μάθαμε το πόρισμα γιατί είναι ζήτημα υψίστης ασφαλείας. Είχαμε την κάθοδο των Κροατών, υπάρχουν επίσης απάνθρωπα φαινόμενα με τη δολοφονία του άλλου οπαδού έξω από το γήπεδο στο Χαριλάου, έχουμε μία σειρά συμπεριφορών, αλλά εμείς σε αυτές τις συμπεριφορές αυτό που θέλουμε και για αυτό το λόγο η πλειοψηφία της κοινωνίας έδωσε το 41% στους δύο θριάμβους του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι γιατί η κοινωνία είπε “Μητσοτάκη, εσύ θα στρώσεις την κανονικότητα”» πρόσθεσε ακόμη.

«Δεν το έχουμε ακόμη, η κυβέρνηση ξαναβουτάει σε μία κατάσταση και τα έχει χαμένα. Κάποιος πρέπει να αναλάβει τη συγκρότηση του κράτους ξανά, δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης, να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας. Πρέπει να επαναφέρουμε τη λειτουργία με κανόνες και να πειθαρχήσουμε όλοι, θέλει πανστρατιά. Όλοι θυμόμαστε τον Μητσοτάκη του κορονοϊού, ο Μητσοτάκης του κορονοϊού, αν δεν θέλει να είναι ο ίδιος δεν το ξέρω, να βρεθεί αυτός που θα αναλάβει» είπε καταληκτικά.

Ο Αρης βγήκε στο κλαρί…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X