Media

Βόμβα στη “Γη της Ελιάς”: Ο Κουράκος και η Δήμητρα κάνουν παθιασμένο έρωτα…

Βόμβα στη “Γη της Ελιάς”: Ο Κουράκος και η Δήμητρα κάνουν παθιασμένο έρωτα…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», όπου και θα αποκαλυφθεί ο κρυφός πόθος που είχαν ο Γιώργης με τη Δήμητρα και που οι εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή τούς έφεραν κοντά. Τόσο κοντά που το πάθος τούς οδηγεί στο κρεβάτι! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ με κάθε λεπτομέρεια.

Ο Γιώργης λίγο πριν από το τέλος της β’ σεζόν ετοιμαζόταν να παντρευτεί με την Ευτυχία, τον μεγάλο του έρωτα, αλλά η αποκάλυψη πως είχε σκοτώσει τον Ανέστη τον έκανε να πάρει την απόφαση να τη διώξει μακριά! Από την άλλη η Δήμητρα, μετά τη δολοφονία του Κίμωνα, κατάφερε να βρει ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Ορέστη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε την ερωτεύτηκε.

Εκείνη από την πλευρά της στην αρχή ήταν διστακτική, αλλά στη συνέχεια αποφασίζει να του δώσει μια ευκαιρία. Και κυρίως στον εαυτό της! Μόνο που η αποκάλυψη ότι εκείνος έχει την καρδιά του Κίμωνα τη σοκάρει και όσο κι αν περίμενε κανείς το αντίθετο, την απομακρύνει. Βρίσκει αρκετά ανατριχιαστική αυτήν τη σύμπτωση και δεν ξέρει πώς να τη διαχειριστεί. Ετσι, νιώθοντας απογοητευμένοι με τις εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή, ένα βράδυ ο Γιώργης και η Δήμητρα αποφασίζουν να βγουν για ποτό μαζί, όπως έκαναν άλλωστε κάθε άλλη φορά. Σαν φίλοι. Μόνο που στην πραγματικότητα ποτέ δεν είδε φιλικά ο ένας τον άλλον και το ίδιο βράδυ έπειτα από κατανάλωση αρκετής ποσότητας αλκοόλ, αφέθηκαν στα πραγματικά τους αισθήματα και το τέλος της βραδιάς τους βρίσκει να κάνουν παθιασμένο έρωτα!

Το κρυφό πάθος & οι τύψεις στον Ορέστη στην Γη της Ελιάς

Κανείς δεν θα περίμενε να δει τη Δήμητρα με τον Κουράκο μαζί, καθώς ποτέ μέχρι τώρα η σειρά δεν μας έχει αφήσει το παραμικρό υπονοούμενο ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Ομως, η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που ο Γιώργης την είδε να μπαίνει στο τμήμα είχε νιώσει ένα χτυποκάρδι, αλλά τότε εκείνος ήταν παντρεμένος με την Ιουλία και δεν επέτρεψε στον εαυτό του να αφήσει το μικρό αυτό σκίρτημα να μεγαλώσει. Στην ίδια ακριβώς κατάσταση βρέθηκε και η νεαρή αστυνόμος, η οποία δεν θα έμπλεκε ποτέ με παντρεμένο, ενώ στη συνέχεια έκανε σχέση με τον Κίμωνα, οπότε και το θέμα «Γιώργης» ξεχάστηκε. Και για τους δύο ήταν αυτό που λέμε «κακό timing». Ομως, τα πραγματικά θαμμένα αισθήματά τους, βγήκαν στην επιφάνεια, κυρίως μετά την πρώτη τους ερωτική συνεύρεση. Οι δυο τους μίλησαν ανοιχτά για όσα νιώθουν, αλλά παράλληλα και για τους δύο υπάρχει ένα αγκάθι που λέγεται Ορέστης.

 

Η Γη της Ελιάς MEGA

Ο αστυνόμος Κουράκος νιώθει τύψεις απέναντι στον καλύτερό του φίλο, που τον στήριξε και του στάθηκε στις δύσκολες ώρες που πέρασε και η ηθική του δεν του επιτρέπει να τον κοροϊδεύει και να κοιμάται με τη γυναίκα που ο Ορέστης αγαπάει. Αυτή τη συζήτηση την κάνει με τη Δήμητρα, η οποία μπορεί να μην έχει προχωρήσει σε κάτι ερωτικό με τον Ορέστη, πέρα από ένα φιλί που έχουν δώσει, ωστόσο συμφωνεί με τον Γιώργη πως δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται απέναντι στον Ορέστη. Ομως κάθε φορά που Κουράκος και Δήμητρα λένε «τέλος» κάθε φορά παραδίνονται στο πάθος τους και κάνουν έρωτα! Σύντομα οι δυο τους θα καταλήξουν να έχουν κρυφή σχέση και φαίνεται πως θα έρθουν μεγάλες ανατροπές όταν αυτή αποκαλυφθεί..

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X