Media

Ξεσπά η Ρούλα Κορομηλά για το Καστελόριζο!

Ξεσπά η Ρούλα Κορομηλά για το Καστελόριζο!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλοι μας παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφέρον όλα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία και το Καστελόριζο είναι η περιοχή την οποία όλοι «κοιτάζουν»! Και η Ρούλα Κορομηλά ξέσπασε στο Twitter για όλα όσα ακούγονται!

Η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να εκφράσει τις σκέψεις της για τα Ελληνοτουρκικά ζητήματα που έχουν προκύψει, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter και ο θυμός της είναι φανερός.

Τα τρία σχόλια της παρουσιάστριας στο Twitter έχουν ως εξής:

«Έχετε καταλάβει ότι «σαΐνια» Τουρκοερντογανικοί διαβάζουν και μεταφράζουν ότι γράφετε εδώ. Το νου σας λοιπόν. Τώρα. Σε τέτοιες πονηρές στιγμές τα χρώματα, τα κόμματα και οι αντιπαραθέσεις ας σωπάσουν. Δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα. Ενωμένοι! Αυτό!

Καλή είναι και η πλακίτσα που κάνετε αρκετοί, αναρωτιέμαι όμως μήπως λίγο μέτρο χρειάζεται. Ας σκεφτούμε, νομίζω, τον φόβο και την αγωνία των οικογενειών που τα παιδιά τους βρίσκονται στις επάλξεις για να μας προστατέψουν, αν χρειαστεί. Με τον πανούργο και πολεμοχαρή Ερντογάν όλα παίζονται.

Τελευταίο! Ήμασταν και είμαστε μόνοι μας! Το «αμφισβητούμενες περιοχές» της Ουάσιγκτον, αποτελεί την σημαντικότερη για μένα είδηση που τα λέει όλα. Καλό βράδυ! Ας παραμείνουμε ενωμένοι, ψύχραιμοι, δυνατοί αγαπημένοι και περήφανοι».

Δείτε τα retweets που έκανε και τι έγραψε:

Δείτε ακόμη: Ο Σακελλαρόπουλος και η Νέγκα «απογοητεύουν» τον Μαρινάκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X