Ελλάδα

Μητσοτάκης, Καζαντίδης, Χούντα, Χάρβαρντ! Ένας… Καλλιάνος δρόμος! video

Μητσοτάκης, Καζαντίδης, Χούντα, Χάρβαρντ! Ένας… Καλλιάνος δρόμος! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ / μετεωρολόγος / παρουσιαστής καιρού, Γιάννης Καλλιάνος, στο site thepresident.gr.

Πέρα από την πολιτική, τον καιρό, το μπάσκετ και τα υπόλοιπα ενδιαφέροντά του, υπάρχει ένα σημείο της συνέντευξης που πραγματικά αξίζει να διαβαστεί.

Αν… αντέξετε να το διαβάσετε και να μην ξεσπάσετε σε γέλια, τότε μπράβο σας!

Την ώρα, λοιπόν, που η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί να συνέλθει από την κυνική ομολογία του 80χρονου κ. Πατέρα πως ζήτησε… ρουσφετάκι με αντάλλαγμα να γυρίσει στο “γαλάζιο” μαντρί, ο Γιάννης Καλλιάνος το ρίχνει… στο τραγούδι!

Στην συνέντευξή του, λοιπόν, τού ζητήθηκε να πει ποιο τραγούδι θα αφιέρωνε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ποιο στον Αλέξη Τσίπρα.

«Εγκεφαλικό» ο Πορτοσάλτε! «Γύρισα στη ΝΔ και ζήτησα διορισμό» ομολόγησε ο 80χρονος πατέρας! video

Για τον πρώην πρωθυπουργό φυσικά, η απάντηση ήταν εύκολη. «Στον Αλέξη Τσίπρα θα αφιέρωνα ένα τραγούδι που θα είχε τη λέξη ‘ψέματα’. Υπάρχουν πολλά» απάντησε… ψύχραιμα και με καθαρά πολιτικά κριτήρια ο “γαλάζιος” βουλευτής.

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη όμως; Ε, εκεί αγαπητές κι αγαπητοί δεν απάντησε τυχαία. Εκεί “έβαλε” σκέψη στην απάντησή του.

Ο Μητσοτάκης… και η ξενιτιά

Αν τρώτε ή πίνετε… καταπιείτε πρώτα και διαβάστε αναλυτικά: «Στον πρωθυπουργό ένα κομμάτι με στίχους που θα μιλούσαν για έναν άνθρωπο που έχει παράξει έργο από μικρό παιδί, έχει δουλέψει, έχει δει τι γίνεται ακριβώς έξω και προσπαθεί έτσι να δει τους Έλληνες. Α.. του Καζαντζίδη θα του αφιέρωνα «το ψωμί της ξενιτιάς». Είναι ένα τραγούδι που μιλά για τις δύσκολες στιγμές που περνούν τα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό και επομένως θα πρέπει να κάνει αρκετά για τη χώρα ώστε να επιστρέψουν στην πατρίδα».

«Καψούρα» του… ζεύγους Βαρουφάκη με τον Κυριάκο! video

Δεν είναι τρολ, δεν είναι ψέματα, η απάντηση δόθηκε ακριβώς έτσι, όπως δημοσιεύεται στο συγκεκριμένο Μέσο.

“Γιατί γελάτε κύριοι”;

Κι αν σε κάποιους φαίνεται αστείο, στον Προβοκάτορα μοιάζει εντελώς φυσιολογικό. Εξάλλου είναι μια αλήθεια πως το πικρό ψωμί της ξενιτιάς το γεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μία, αλλά δύο φορές στην… δύσκολη και γεμάτη κακουχίες ζωή του.

Η πρώτη ήταν στην τρυφερή ηλικία των μόλις 6 μηνών, όταν ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν -κατά δήλωσή του στην Βουλή- “πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών από την Χούντα! Και πέρασα τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής μου στην εξορία”!

Ήταν η περίφημη δήλωση που ακολουθήθηκε από το ιστορικό πια “γιατί γελάτε κύριοι;

https://www.youtube.com/watch?v=nElKZ8g8SVE

Και βέβαια η δεύτερη φορά ήταν στα… πέτρινα χρόνια του Χάρβαρντ, όταν ο νεαρός φοιτητής Κυριάκος Μητσοτάκης πάλευε για να σπουδάσει στην… ξενιτιά.

Ο Προβοκάτορας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X