Παρασκήνιο

Σοκαριστική ομολογία του 80χρονου Πατέρα! «Γύρισα στη ΝΔ και ζήτησα διορισμό»! video

Σοκαριστική ομολογία του 80χρονου Πατέρα! «Γύρισα στη ΝΔ και ζήτησα διορισμό»! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο κ. Πατέρας, ο 80χρονος που έγινε διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας και παραιτήθηκε μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών.

Η όλη υπόθεση… μύριζε “ρουσφέτι” κι αν στην κυβέρνηση της ΝΔ είχαν έστω και μια σκέψη να το διαψεύσουν, έρχεται ο ίδιος ο κ. Πατέρας και το λέει ανοιχτά!

Είναι από τις σπάνιες φορές που πραγματικά τίποτα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Δεν υπάρχουν περιθώρια παρανόησης, δεν υπάρχουν “παραθυράκια” για να αντιτάξει κανείς κατηγορίες για “μονταζιέρα”.

Ο άνθρωπος το λέει ανοιχτά! Του ζητήθηκε να… γυρίσει πίσω στην ΝΔ (σ.σ. είχε πάει στην… μεριά των ΑΝΕΛ) λόγω των χιλιάδων ψήφων που θα έφερνε…προίκα και ως αντάλλαγμα ζήτησε διορισμό!

«Τσεκουράτος» Βορίδης για τα ρουσφέτια! «Ποιους να βάλουμε τους ξένους»; video

Και έγινε! Άλλο που τον “παραίτησαν” λόγω αντιδράσεων… Με λίγα λόγια, αν με κάποιο τρόπο περνούσε η όλη υπόθεση “στα ψιλά”, τότε απλά σήμερα θα ήταν ακόμη στην θέση του.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης, 27.11.2019, στον αέρα του ΣΚΑΪ (σ.σ. κάνοντας τους δημοσιογράφους να μην πιστεύουν το… χουνέρι που τους ετοίμαζε), ο κ. Πατέρας είπε χαρακτηριστικά:

“Εγώ έκανα την αίτησή μου. Όταν ο πρόεδρος (σ.σ. εννοεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη) με κάλεσε στο γραφείο του στην Βουλή και συζητήσαμε μαζί, τον παρεκάλεσα… Ζήτησε να γυρίσω στην Νέα Δημοκρατία. Εγώ παρεκάλεσα τον κύριο πρωθυπουργό όταν θα γίνει εξουσία και αν θέλει, πριν τις εκλογές, επειδή δεν θα ήθελα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα… Να μου δώσει μία από αυτές τις θέσεις. Δεν διαφώνησε ο κύριος πρωθυπουργός“.

Ο Πορτοσάλτε… έκανε ό, τι μπορούσε αλλά ο Πατέρας “κελάηδησε”!

Στις… απέλπιδες προσπάθειες του Άρη Πορτοσάλτε να δώσει κάποιες… εναλλακτικές απαντήσεις στον 80χρονο κ. Πατέρα (σ.σ. μπας και το “μαζέψει”) εκείνος το είπε ξεκάθαρα: “Όχι, όχι, συνεφώνησε! Συνεφώνησε. Δεν ήταν αντάλλαγμα. Εγώ θα γύριζα στην Νέα Δημοκρατία. Είχα προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ, είχα πάρει χιλιάδες σταυρούς. Και είχα μια δύναμη και είχα ένα στρατό δικό μου στα Τρίκαλα. Με καλέσανε από το γραφείο του πρωθυπουργού, διότι με ήθελε τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. Και πραγματοποίησα το ραντεβού. Και είπα θα γυρίσω πίσω κύριε πρόεδρε να σας βοηθήσω, αφού θέλετε την βοήθειά μου αν έχετε την ευγενή καλοσύνη όταν γίνετε πρωθυπουργός και μπορείτε και θέλετε δώστε μου μια από αυτές τις θέσεις“.

Μητσοτάκης, Καζαντίδης, Χούντα, Χάρβαρντ! Ένας… Καλλιάνος δρόμος! video

Δείτε την σοκαριστική ομολογία που έκανε στον… παγωμένο αέρα του ΣΚΑΪ ο κ. Πατέρας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X