Ν.Δ.: Αγχος με τα Paradise Papers

Δύσκολα ,πολύ δύσκολα ,παρά πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα στο εσωτερικό της ΝΔ το τελευταίο διάστημα. Μετά την υπόθεση Αυγενάκη που ο απόηχος της δεν λέει να κοπάσει ακόμα ήρθαν τώρα και τα Paradise Papers για να κλιμακώσουν την εσωστρέφεια που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το απόγευμα η ΝΔ κάλεσε την « Κυβέρνηση να πράξει αυτή την φορά την αυτονόητη υποχρέωσή της. Να ελέγξει γρήγορα και αποτελεσματικά τους πάντες και τα πάντα. Να ξεκαθαρίσει, δηλαδή, ποιοι Έλληνες με απολύτως νόμιμο τρόπο ασκούσαν επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα στο εξωτερικό και ποιοι έχουν προβεί σε φοροδιαφυγή ή άλλη παράνομη δραστηριότητα, οδηγώντας τους τελευταίους το ταχύτερων δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης.»
Όπως λένε αυτοί που ξέρουν και μόνο η ανακοίνωση δείχνει το άγχος που διακατέχει τα ηγετικά στελέχη της ΝΔ σχετικά με τις φήμες για εμπλοκή πολιτικών προσώπων ή συγγενικών τους προσώπων στα Paradise Papers εξ ου και η αναφορά στην νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα.
Όπως και να έχουν τα πράγματα πάντως οι επόμενες ώρες θα έχουν ενδιαφέρουν καθώς θα φέρουν πολλές αποκαλύψεις από τις 130 Ελληνικές διευθύνσεις όσων βρίσκονται στον κατάλογο των Φορολογικών παραδείσων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ