Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 που επικαλείται μία μαρτυρία κατοίκου της περιοχής που κατέθεσε τα όσα του είχε πει ο ιερέας, βάζει ξανά στο κάδρο των ερευνών τον παππού της μικρής.

«Μου είπε “κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράματα στη μικρή” ότι την έβαζε στα πόδια του και δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά του γνώριζε».

«Ο αδελφός της μικρής τα πήγαινε καλά με τον ιερέα και κάποιες φορές απλά όταν έπινε ο ιερέας του γκρίνιαζε. Ήθελε να μείνει με τον παπά η μητέρα του και ευχόταν να πάνε όλα καλά και για την αδερφή του γιατί ασχολείται μαζί τους ο ιερέας και θα πήγαινε σχολείο. Δεν πιστεύω ότι έχει κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται».

Τόσο η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού όσο και άλλες μαρτυρίες δεν έχουν καταφέρει να ξεδιαλύνουν τι πραγματικά έχει συμβεί.

Ο ιερέας που έχει προφυλακιστεί αρνείται κάθε κατηγορία και ισχυρίζεται ότι οι μαρτυρίες είναι κατασκευασμένες και κατευθυνόμενες και υποστηρίζει πώς είχε πολύ καλές σχέσεις μαζί του ακόμα κι όταν φιλοξενήθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η 12χρονη παραμένει στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Δείτε ακόμη:

Ο Ντόναλντ Τουσκ νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος