Media

Ο Αντετοκούνμπο τσακώνεται για την Τζένιφερ Άνιστον

Ο Αντετοκούνμπο τσακώνεται για την Τζένιφερ Άνιστον
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πλέον, έχοντας αποκλειστεί από τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας από τους Μαϊάμι Χιτ, το κανάλι των Μιλγουόκι Μπακς στο You Tube δημοσιεύει το συγκεντρωμένο «backstage» υλικό με τον Αντετοκούνμπο και είναι απολαυστικό.

Σε ένα σημείο του σχετικού βίντεο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με αφορμή την αναφορά ενός συμπαίκτη του στην Τζένιφερ Άνιστον, λέει σε όλους πως είναι Ελληνίδα. Αρχικά δεν τον πιστεύει ούτε ο αδελφός του, Θανάσης!

Έπειτα, όμως χρησιμοποίησε το… Google, λέγοντας σε όλους πως η Τζένιφερ Άνιστον έχει ελληνική καταγωγή από την πλευρά του πατέρα της και το επώνυμό της είναι «Anastasakis».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το 4:50:

Ενίσχυση στους πληγέντες της Καρδίτσας από την οικογένεια Αντετοκούνμπο

Τη συμπαράστασή της στους πληγέντες της Καρδίτσας από τον κυκλώνα «Ιανό» θέλησε να εκφράσει εμπράκτως η οικογένεια Αντετοκούνμπο. Όπως αποκάλυψε ο ΑΣ Καρδίτσας με ανακοίνωσή του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επικοινώνησε με τους ιθύνοντες του συλλόγου της Θεσσαλίας εκδηλώνοντας την πρόθεση να συνδράμει η οικογένειά του στην ενίσχυση των πληγέντων. Η οικογένεια Αντετοκούνμπο θα στείλει είδη πρώτης ανάγκης στον Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, τα οποία θα διατεθούν στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X