Ο Προβοκάτορας

Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει debate με τον Αλέξη Τσίπρα

Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει debate με τον Αλέξη Τσίπρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν κάποιοι είχατε την ψευδαίσθηση ότι μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πήγαινε σε debate με τον Αλέξη Τσίπρα ξεχάστε το. Το αποκάλυψε με έναν ειλικρινή αλλά και απολαυστικό τρόπο ο Στέλιος Πέτσας. Και όλοι όσοι τον άκουσαν κατάλαβαν γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει σαν το διάολο το λιβάνι ένα debate με τον Αλέξη Τσίπρα. Και η απάντηση δεν ήταν άλλη από το ότι αυτό προστάζουν τα εγχειρίδια πολιτικής επικοινωνίας, δηλαδή οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου.

Μιλώντας στο Mega, υποστήριξε ότι «στο εγχειρίδιο οποιασδήποτε πολιτικής επικοινωνίας, αυτός που είναι πρώτος, παντού σε όλο τον κόσμο, δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο όφελος να πάει σε ένα debate σαν αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Και συνέχισε αναφέροντας: «Το βλέπω σαν ένα πάνελ σύγκρουσης που από την τοξικότητα αυτός που χάνει είναι αυτός που προηγείται γιατί κατεβαίνει το επίπεδο και των δύο».

Εν ολίγοις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι είναι πρώτος και φοβάται ότι μετά από ένα debate με τον Αλέξη Τσίπρα θα τον πάρει η κατηφόρα. Ή αλλιώς, οι «Γραφές» της πολιτικής επικοινωνίας υπαγορεύουν το «όχι» του «Μωυσή» Μητσοτάκη στο debate με τον Αλέξη Τσίπρα.

Και για την ακρίβεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης τρέμει το debate με τον Αλέξη Τσίπρα…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X