Ο Προβοκάτορας

Η αθλιότητα του Δημήτρη Οικονόμου του Σκάι και η ευχή του…Προβοκάτορα

Η αθλιότητα του Δημήτρη Οικονόμου του Σκάι και η ευχή του…Προβοκάτορα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εκεί στο Σκάι πολύ στενοχωρήθηκαν με τις εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτα και κύρια με τη μεγάλη συμμετοχή, που ούτε το πιο αισιόδοξο μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν περίμενε. Ηρθε η τόσο μεγάλη συμμετοχή και έδειξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας.

Γι΄ αυτό και καλόπαιδα του Σκάι που παριστάνουν τους δημοσιογράφους (δυσφημούν στον μέγιστο βαθμό το δημοσιογραφικό επάγγελμα (δεν θα το πούμε λειτούργημα γιατί θα πέσει φωτιά  και θα μας κάψει)προσπαθούν φιλότιμα να υποβαθμίσουν το γεγονός και να συκοφαντήσουν τα στελέχη του κόμματος της Αριστεράς.

Ενας από τους πρωταγωνιστές είναι ο Δημήτρης Οικονόμου, φαίνεται ότι φόρεσε μαύρες πλερέζες με τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Στεναχωρήθηκε τόσο πολύ, που προσπαθούσε αγωνιωδώς να υποτιμήσει τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές κάλπες, προκειμένου να μην συνδεθεί η έκρηξη συμμετοχής με την επιθυμία του κόσμου για ισχυρή αντιπολίτευση και την οργή που έχει προκαλέσει η νέα τετραετία Μητσοτάκη πριν ακόμα συμπληρώσει 100 μέρες.

Έτσι, στη θέση ότι το μήνυμα των πολιτών ήταν ότι θέλουν μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση ο Δημήτρης Οικονόμου βγήκε από τα ρούχα του και με εξαιρετικά προσεγμένη επιλογή λέξεων είπε το αδιανόητο:

«Όχι, στέλνουν μήνυμα ανασύνταξης του κόμματός τους το οποίο ήταν ψοφίμι. Ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη και αναστήθηκε. Δεν ήταν μήνυμα στην κυβέρνηση. Αυτό είναι το ψοφίμι που επέπλεε και κάποιος το τράβηξε στη ζωή, ο οποίος είναι ο Κασσελάκης. Αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα! Τι μήνυμα θα στείλουν αυτοί στον Μητσοτάκη; Σε μία εσωκομματική διαδικασία τι μήνυμα να στείλεις;».

Αν κάποιος έκρινε με πολιτικούς όρους θα έλεγε πως ο Δημήτρης Οικονόμου είπε μία τεράστια μπούρδα, αφού η ζωντάνια και η ενεργοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί  παρά να είναι ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη.

Περαστικά σου Δημήτρη Οικονόμου. Θα συνηθίσεις τη νέα κατάσταση.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X