Ο Προβοκάτορας

Η θαραλλέα ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη ύστερα από… 48 ώρες για το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλή

Η θαραλλέα ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη ύστερα από… 48 ώρες για το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για τη Ντόρα Μπακογιάννη φαντάζομαι πως χρειάζεται να περάσουν 48 ώρες. Οχι δεν είναι αυθαίρετο αυτό που λέω. Εχω αποδείξεις και είναι η ανάρτηση-ομολογία, μπορεί και εξομολόγηση της Ντόρας για το θανατηφόρο τροχαίο μπροστά στη Βουλή από αυτοκίνητο της ασφάλειάς της.

Θαρραλέα μετά από 48 ώρες η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε τη συντριβή της. Κάποιοι της προσάπτουν πως ενδεχομένως εσκεμμένα δεν βγήκε νωρίτερα να γνωστοποιήσει με ανάρτησή της ότι οδηγός αυτοκινήτου της ασφάλειάς προκάλεσε το τροχαίο.

Εγώ δεν πιστεύω πως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω περισσότερο ότι χρειαζόταν 48 ώρες να ξεπεράσει τη συντριβή της (είναι βαθύτατα συντετριμμένη έγραψε) και το ίδιο χρονικό διάστημα να συνειδητοποιήσει τις ακριβώς συνέβη.

Μόλις έλαβαν χώρα οι συγκεκριμένες διεργασίες, βγήκε θαρραλέα και έκανε την ανάρτηση που βλέπετε.

Τώρα γιατί δεν συνελήφθη ο οδηγός αμέσως, αλλά του άνοιξαν δρόμο να μπει στο πάρκινγκ της Βουλής, γιατί ο τροχονόμος που ήταν παρόν τραμπούκισε αυτόπτη μάρτυρα που τώρα τον αναζητά η οικογένεια, αποδεικνύει πόσο άχρηστο, αν όχι επικίνδυνο, είναι το επιτελικό κράτος.

Και να θυμίσω το παλιό επεισόδιο τραμπουκισμού οδηγού μηχανής από συνοδό πολύ υψηλόβαθμου στελέχους του επιτελικού κράτους,  που παραλίγο να χτυπήσει άλλον οδηγό μηχανής παραβιάζοντας το κόκκινο.

Κι΄ αν δεν με απατά η μνήμη ειπώθηκε τότε πως ο υψηλός επιβάτης είχε δεσμούς αίματος με την οικογένεια Μητσοτάκη… χωρίς, όμως, να επιβεβαιωθεί.

Ο Προβοκάτορας

https://www.facebook.com/DoraBakoyannis/posts/10159485815641672

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X