Ο Προβοκάτορας

Η Ζέτα Μακρή (ΝΔ) πυροβολεί Σοφία Νικολάου και δικαιώνει Παύλο Πολάκη

Η Ζέτα Μακρή (ΝΔ) πυροβολεί Σοφία Νικολάου και δικαιώνει Παύλο Πολάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ασφαλώς η γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου δεν φανταζόταν ποτέ ότι για το ταξίδι στην Κω για έλεγχο φυλακών, όπως διατείνεται η ίδια, ή για διακοπές με λεφτά του Δημοσίου, όπως υποστηρίζει ο Παύλος Πολάκης θα συνέπλεε και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Kontra και την εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ζέτα Μακρή κράτησε σαφείς αποστάσεις σχολιάζοντας: «Για το ταξίδι της κυρίας Νικολάου. Δεν το γνώριζα. Το πληροφορούμε από εσάς. Δεν σας κρύβω ότι με ξενίζει και ο αριθμός των συμβούλων και η συγκεκριμένη ημερομηνία. »

Δηλαδή κυρία Σοφία Νικολάου με το να πάρετε 4 συμβούλους μαζί σας στην Κω καλοκαιριάτικα, μάλλον προκαλείτε. Βγάζει μάτι βρε αδερφέ μου το Αυγουστιάτικο ταξίδι στην Κω για έλεγχο φυλακών.

Επιπλέον, εννέα μέρες έλεγχο στις φυλακές φαντάζομαι θα τις κάνετε φύλλο και φτερό. Και μάλλον για να διενεργήσετε τόσο μακροχρόνιο έλεγχο, θα έχετε υποπτευθεί ότι κάτι περίεργο συμβαίνει σε αυτές τις φυλακές.

Καλό ταξίδι κυρία Νικολάου και μην σας πάρει το μάτι μου σε καμία παραλία. Είπαμε θα κάνετε ελέγχους για εννέα ημέρες και θα είστε αφοσιωμένη στο καθήκον…

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X