Ο Προβοκάτορας

Ιδού οι υπεύθυνοι που δεν θα κάνουμε “Πάσχα στο χωριό”

Ιδού οι υπεύθυνοι που δεν θα κάνουμε “Πάσχα στο χωριό”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Και ποια είναι η μεγάλη αιτία; Το αδύναμο ΕΣΥ το οποίο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες για νοσηλεία. Παλιότερα το είχε πει ο Χαράλαμπος Γώγος όταν δήλωσε πως θα μπορούσαν να ήταν πιο ελαστικά τα μέτρα περιορισμού αν το ΕΣΥ βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση.

Το ίδιο λέει στην ουσία και ο Ηλίας Μόσιαλος όταν επισημαίνει ότι δεν μπορούμε να πάρουμε το ρίσκο του Πάσχα με 850 διασωληνωμένους. Δηλαδή τι μας λέει ο κύριος καθηγητής; Μας λέει εμμέσως και καλό θα ήταν να το πει ευθέως, πως με την αριθμό των ΜΕΘ που διαθέτει η χώρα, δεν μπορεί να διακινδυνεύσει να έχει περισσότερους διασωληνωμένους. Ηδη δεκάδες διασωληνωμένοι ασθενείς νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ και αντιμετωπίζουν υπερδιπλάσιο κίνδυνο θανάτου από εκείνους που βρίσκονται στη ΜΕΘ.

Και ποιος ευθύνεται που δεν έχουμε τον αναγκαίο αριθμό ΜΕΘ; Μα εκείνος που περισσότερο από ένα χρόνο δεν πήρε τις αποφάσεις να αυξήσει τον αριθμό των ΜΕΘ και να προσλάβει το αναγκαίο προσωπικό. Και ποιος είναι αυτός; Ολοι ξέρετε πως είναι ο σκληρός νεοφιλελεύθερος ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τους συμβούλους του, όπως ο Γιώργος Γεραπετρίτης ο οποίος είπε εκείνο το άθλιο για να μην πω ηλίθιο, πως θα είχαμε περισσότερους νεκρούς αν είχαμε 5.000 ΜΕΘ.

Εν κατακλείδι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιώργος Γεραπετρίτης και τα λοιπά αστέρια του νεοφιλελευθερισμού ευθύνονται που φέτος δεν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό…

Ο Προβοκάτορας 

«Χοντρή» επίθεση Μάνου εναντίον Μητσοτάκη με υπόνοιες που προκαλούν ερωτήματα – «Πες την αλήθεια για τους νεκρούς από κορονοϊό»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X