Ο Προβοκάτορας

Κυριάκο όλα στο φως για την τριμερή ώστε να μην μας φλομώνουν στο ψέμα οι Τούρκοι

Κυριάκο όλα στο φως για την τριμερή ώστε να μην μας φλομώνουν στο ψέμα οι Τούρκοι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ε, λοιπόν δεν τα πάμε καθόλου καλά με τη μυστική διπλωματία. Ιδίως όταν εμείς την κρατούμε μυστική, ενώ οι Τούρκοι την κάνουν βούκινο. Το γνωρίζετε ότι στο Βερολίνο με τη μεσολάβηση (για να μην πούμε την πίεση και κάποιοι παρεξηγηθούν) των Γερμανών συναντήθηκαν ο Ελένη Σουρανή διπλωματική σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Ιμπραήμ Καλίν σύμβουλος και στενός συνεργάτης του Ταγίπ Ερντογάν.

Αφού τα είπαν, την επομένη βγήκε ο Τσαβούσογλου και “κάρφωσε”  τη συνάντηση φέρνοντας σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ομως τα πράγματα δεν έμειναν εκεί, αφού τόσο οι πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Εστία, όσο και η συνέντευξη που έδωσε ο Ιμπραήμ Καλίν αναφέρουν πως στο τραπέζι των συζητήσεων μπήκαν η αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, ο διαμοιρασμός των φυσικών πόρων της Μεσογείου, τα αμφισβητούμενα νησιά, οι γκρίζες ζώνες, ο μουφτής Θράκης, το τέμενος Αθηνών και άλλα.

Και ενώ οι Τούρκοι φόρτωναν το τραπέζι με θέματα μέχρι του σημείου να σπάσει, εμείς φαίνεται πως δεν βάλαμε ούτε το παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο. Κι΄ όλα αυτά παρότι τη μόνη εκκρεμότητα, που αναγνωρίζει η Ελλάδα, είναι η υφαλοκρηπίδα αρχικά και  η ΑΟΖ στη συνέχεια.

Κι΄ όπως φαίνεται οι Τούρκοι μας πήραν φαλάγγι μετατρέποντας τη μυστική συνάντηση σε φανερή διαδικασία, οποία εκθέτει την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην περίπτωση που όσα λένε οι Τούρκοι είναι αληθινά.

Γι΄ αυτό Κυριάκο Μητσοτάκη όλα στη φόρα, όλα στο λαό να μάθει την αλήθεια. Αλλιώς οι Τούρκοι θα μας φλομώνουν στο ψέμα. Εκτός και αν…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X