Ο Προβοκάτορας

Μέγας χορηγός του κόμματος Κασιδιάρη ο Γιώργος Γεραπετρίτης

Μέγας χορηγός του κόμματος Κασιδιάρη ο Γιώργος Γεραπετρίτης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε μέγα χορηγό του κόμματος Κασιδιάρη αναδεικνύεται ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Οχι δεν το λέει ο Προβοκάτορας, αλλά κυβερνητικό στέλεχος.  Ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι πάνε από το κακό στο χειρότερο οι νομικές παρεμβάσεις για το κόμμα Κασιδιάρη. Ψήφισαν μια ρύθμιση πριν από έναν μήνα και τώρα την αλλάζουν με νέα ρύθμιση.

Κυριολεκτικά στο πόδι και με νομικούς ορισμούς που χαρακτηρίζονται επιπόλαιοι και επιφανειακοί. Προκαλώντας και την αντίδραση δικαστών, όπως φαίνεται από την έκρηξη του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρήστου Τζανερίκου. Όλοι, δείχνουν ως υπαίτιο τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ως εμπνευστή και «αρχιερέα» των αλλοπρόσαλλων ρυθμίσεων που στο τέλος πολύ φοβούνται ότι δεν θα καταφέρουν να κόψουν τον δρόμο του κόμματος Κασιδιαρη.

«Αυτός αναδεικνύεται Μέγας Χορηγός του Κασιδιάρη» σχολίαζε πικρόχολα κυβερνητικό στέλεχος. «Αριστεία για τα μπάζα» κατέληξε, υπονοώντας ότι θα τον πληρώσει ακριβά ο Μητσοτάκης. Να υπενθυμίσουμε ότι και ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε για πολύ μεγάλη διαφήμιση που από το 1,5% εκτόξευσαν στα ύψη το μόρφωμα Κασιδιάρη.

Αλλη μία αριστεία του Επιτελικού κράτους, τρομάρα τους…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X