Παρασκήνιο

Ευρωεκλογές: Τότε που Ελεονώρα Μελέτη ξέπλενε τον Ηλία Κασιδιάρη (βίντεο)

Ευρωεκλογές: Τότε που Ελεονώρα Μελέτη ξέπλενε τον Ηλία Κασιδιάρη (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
«Ευγενικός, χαλαρός και παιδί της δική μας γενιάς», έλεγε το πάνελ της Ελεονώρας Μελέτη. «Είναι γοητευτικός, θέλει να ξεφύγει από αυτό» απάντησε η ίδια.

Τον γύρο του διαδικτύου- προκαλώντας αντιδράσεις- κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πριν από 12 χρόνια, κατά την οποία «ξέπλενε» τον Ηλία Κασιδιάρη, ενώ το πάνελ της εκθείαζε τον τότε βουλευτή που λίγα χρόνια αργότερα θα καταδικαζόταν για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Στο απόσπασμα η παρουσιάστρια- υποψήφια στις ευρωεκλογές 2024 με τη Νέα Δημοκρατία- άκουγε τα μέλη του πάνελ της να εκθειάζουν τον Ηλία Κασιδιάρη, μια συζήτηση στην οποία συμμετείχε και η ίδια, ενώ συνεχάρη τη συνεργάτιδά της Τζωρτζέλα Κόσιαβα για τη συνέντευξη που είχε πάρει, στο περιθώριο των περιβόητων διανομών τροφίμων που έκανε η Χρυσή Αυγή εκείνη την εποχή, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά ειπώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012, λίγους μήνες μετά την επίθεση που δέχθηκε η Λιάνα Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

 

@avgerinosxΜεσημεριανή Μελέτη – Η Ελεονώρα Μελέτη και Ηλίας Κασσιδιάρης 17.09.2012 #europe #elections #mitsotakis #kyriakos_mitsotakis @kyriakos♬ πρωτότυπος ήχος – @avgerinosx

«Πρόσωπο αμφιλεγόμενο, πολύ κριτική και πάρα πολύ έκθεση, γιατί από πολλούς χαρακτηρίστηκε κοινωνικό φαινόμενο», έλεγε η Ελεονώρα Μελέτη σε εκείνη την εκπομπή, προλογίζοντας τη συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη.

«Αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, δεν είναι στο στιλ του και στην ιδιοσυγκρασία του. Και μπράβο σου Τζωρτζέλα», συμπλήρωνε.

«Έχω την αίσθηση ότι ο κύριος Κασιδιάρης θέλει να απομακρυνθεί από την εικόνα του πολύ γοητευτικού άντρα, που έχει βγει το τελευταίο διάστημα πολύ προς τα έξω. Έχει τεράστια πέραση στη γυναικείο φύλο», ανέφερε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

«Ήταν πάρα πολύ ευγενικός, ένα παιδί της δικής μας γενιάς, με τους δικούς του προβληματισμούς, με τα δικά του πιστεύω», έλεγε από την πλευρά της η δημοσιογράφος που είχε πάρει τη συνέντευξη.

«Ο λόγος του πολύ ωραίος», «ένα πιο ανθρώπινο προφίλ», «οι γυναίκες τον φλερτάρουν», «πάρα πολύ καλός χορευτής, χορεύει ωραίο ταγκό», ήταν μερικές ακόμα φράσεις που ειπώθηκαν από πάνελ σε εκείνη την εκπομπή, για τον Ηλία Κασιδιάρη.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X