Ο Προβοκάτορας

Μπράβο στον Σταϊκούρα που διαψεύδει τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Μπράβο στον Σταϊκούρα που διαψεύδει τον Κυριάκο Μητσοτάκη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εχουν τεράστια πλάκα εκεί στην κυβέρνηση των αρίστων. Βγήκε η Κομισιόν και ανακοίνωσε ότι η ύφεση το 2020 θα είναι 9,7%. Αμέσως έσπευσαν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών να τη διαψεύσουν προβάλλοντας  δύο  συγκεκριμένους λόγους. 1. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάνει διαφορετικές προβλέψεις για τον χρόνο ανοίγματος της οικονομίας, και 2. Λαμβάνει υπόψη μόνο μέρος των μέτρων που υλοποιούνται. Δεν λαμβάνει υπόψη τη ρευστότητα ύψους 7 δισ. ευρώ με τα εγγυοδοτικά προγράμματα.

Και κάθε λογικός πολίτης αναρωτιέται: Μα καλά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν μιλούσε τη Δευτέρα 4 Μαΐου στο CNN πως η ύφεση στη χώρα μας θα είναι 10% δεν γνώριζε πότε ανοίγει η οικονομία, ούτε έλαβε υπόψη τη ρευστότητα των 7 δισ. ευρώ με τα εγγυοδοτικά προγράμματα.

Δηλαδή ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τι κάνει ο υπουργός των Οικονομικών για το μέγιστο και πιο κρίσιμο ζήτημα  για τη χώρα, την οικονομία και τους πολίτες; Δεν γνωρίζει ούτε τα μέτρα που έχουν ληφθεί; Και τότε τι ακριβώς κάνει ο άριστος των αρίστων; Απλώς προεδρεύει; Πάντως, να μη λησμονήσουμε να πούμε ένα μπράβο στον Σταϊκούρα, γιατί τολμά να διαψεύσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Προβοκάτορας

ΥΓ. Λέτε να βγει το Μαξίμου και να διαψεύσει το υπουργείο Οικονομικών; Μην το θεωρήσετε απίθανο…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X