Ο Προβοκάτορας

Ντροπή Μηταράκη: Κουρελιάζεις ακόμα και το Σύνταγμα

Ντροπή Μηταράκη: Κουρελιάζεις ακόμα και το Σύνταγμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το διαβάσαμε σε άρθρο του Στέλιου Κούλογλου στα καλό σάιτ tvxs.gr  και είπαμε να το δημοσιεύσουμε για όσους θέλουν να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν τα κατορθώματα της κυβέρνησης, η οποία αντιμετωπίζει ως κουρελόχαρτο ακόμα και το σύνταγμα. Γράφει λοιπόν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Που είναι λοιπόν η είδηση; Σύμφωνα με το ΦΕΚ διορισμού του (αναφέρεται στον μετακλητό διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών που διόρισε ο Νότης Μηταράκης), ανέλαβε στις 8/3/2020 καθήκοντα. Την προηγούμενη μέρα στις 7/3/2020, αποφάσισε την απευθείας ανάθεση του έργου για τη διαμόρφωση και συντήρηση της δομής προσφύγων στη Μαλακάσα με αρχικό προϋπολογισμό 4,5 εκατομμύρια. Μετακλητός διευθυντής, αντισυνταγματικά τοποθετημένος, να αποφασίζει για εκατομμύρια δημόσιου χρήματος πριν αναλάβει; Αυτό, που δεν έχει γίνει ούτε σε μπανανία της Λατινικής Αμερικής, δεν αξίζει το παγκόσμιο; »

Να θυμηθούμε τα Voucher και τα ΚΕΚ, την απολύμανση των φυλακών, τις αυξήσεις μισθών των στελεχών των συγκοινωνιακών φορέων…Ετσι όπως πάνε σε λίγο θα γεμίζουμε σελίδες με σκάνδαλα και σκανδαλώδεις πράξεις. Μόνο που δεν βλέπω κανένα εισαγγελέα να συγκινείται και αναρωτιέμαι τι κάνει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη…Α, ίσως είναι σε καραντίνα. Μόνο να μην κρατήσει καμία τετραετία η καραντίνα…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X