Ο Προβοκάτορας

Ο έκπτωτος Μωυσής και το δημοσκοπικό λιβάνι…

Ο έκπτωτος Μωυσής και το δημοσκοπικό λιβάνι…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι δημοσκόποι μπορεί να καταστρέψουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με δημοσκοπήσεις σαν αυτές της Metron Analysis την περασμένη εβδομάδα και της Marc σήμερα, ο πρωθυπουργός, λόγω και χαρακτήρα, δεν θέλει πολύ τελικά να πιστέψει ότι εκφράζουν τις διαθέσεις του κόσμου και να πάρει λάθος αποφάσεις.

Μπορεί για παράδειγμα να εκτιμήσει ότι θα κάνει περίπατο (λογικό όταν του δίνουν διαφορά οκτώ και δέκα μονάδες από τον αντίπαλό του) και να πάει χαλαρός και υπερόπτης (το δεύτερο τον διακρίνει εξάλλου και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ώθηση για να το εκδηλώσει σε υπερθετικό βαθμό) και στο τέλος να πάρει το…κουβαδάκι του για άλλη παραλία και να κερδίσουν τις εκλογές οι αριστεροί με τα χαβιάρια και οι σοσιαλιστές με τις σαμπάνιες.

Τότε πολύ μεγάλος θα είναι ο θρήνος. Οχι μόνο γιατί θα έχει χάσει τις εκλογές και τα μεγαλεία να διαχειριστεί τα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης, αλλά και γιατί ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν απειλήσει και με ποινικές διώξεις για τις υποκλοπές.

Και δεν νομίζω ότι ο Τσίπρας θα είναι τόσο μεγαλόθυμος, όσο ο Αντρέας Παπανδρέου που σταμάτησε την οποιαδήποτε δίωξη κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αφήστε που όσο ο Κυριάκος τον γράφει και δεν πάει στη Βουλή για τις υποκλοπές, τόσο ο Αλέξης τα παίρνει στο κρανίο…

Και τότε να δούμε τι θα πουν στον…έκπτωτο Μωυσή οι δημοσκόποι που τον ζάλισαν με το πολύ δημοσκοπικό λιβάνι…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X