Ο Προβοκάτορας

Οι…διαβολικές συμπτώσεις ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Ιερώνυμο

Οι…διαβολικές συμπτώσεις ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Ιερώνυμο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το κόμμα “Νίκη” που υποστηρίχτηκε από μονές εκτός και εντός του Αγίου Ορους, κληρικούς, θρησκευτικές και παραθρησκευτικές οργανώσεις παραλίγο να μπει  στη Βουλή. Ηταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της περασμένης Κυριακής. Για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν υποστηρίζοντας πως θα αυξήσει τη δύναμή της και θα ξεπεράσει το 3%.

Η εξέλιξη αυτή ανησυχεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί δυσκολεύει την αυτοδυναμία και αφαιρεί ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία. Για να αντιμετωπίσει την απειλή της “Νίκης” ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να επισκεφτεί το Αγιο Ορος, να συζητήσει για κονδύλια από το ΕΣΠΑ στα μοναστήρια. Επίσης αποφάσισε να επισκεφτεί τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας όπου η “Νίκη”  πήρε σημαντικά ποσοστά ψήφων.

Κι΄ ενώ συμβαίνουν όλα τα προαναφερόμενα όλως τυχαίως βγαίνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και κάνει δηλώσεις λέγοντας ότι η εκκλησία δεν πολιτεύεται, δεν συμπολιτεύεται, δεν αντιπολιτεύεται και δεν κομματίζεται. Οπως προείπαμε ο Αρχιεπίσκοπος όλως τυχαίως σήμερα έκανε τη δήλωση.

Κι΄ εγώ ως Προβοκάτορας, όνομα και πράγμα, θα μιλήσω για…διαβολικές συμπτώσεις οι οποίες δεν είναι καθόλου βολικές για τον Ιερώνυμο…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X