Θέμα

Πανηγύριζαν Κυριάκος και Αδωνις για τεράστια επένδυση η οποία, όμως, έγινε στη Βόρεια Μακεδονία

Πανηγύριζαν Κυριάκος και Αδωνις για τεράστια επένδυση η οποία, όμως, έγινε στη Βόρεια Μακεδονία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θυμάστε τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης, του Κυριάκου Μητσοτάκη και του ΑδωνιΓεωργιάδη το 2020 για τη μεγάλη επένδυση για την κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα; Ε, λοιπόν τζίφος. Η επένδυση θα γίνει στη Βόρεια Μακεδονία.

Πριν λίγες μέρες τέθηκε στη βιομηχανική ζώνη της πόλης Τετόβο ο θεμέλιος λίθος για την ανέγερση του εργοστασίου της γερμανικής εταιρείας Next.e.GO Mobile SE, το οποίο θα παράγει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μάρκας e.GO, όπως αποκάλυψε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στα Σκόπια Νίκος Φραγκόπουλος.

Η σχετική συμφωνία μεταξύ εκπροσώπων της κυβέρνησης των Σκοπίων και της εταιρείας Next.e.GO Mobile, είχε υπογραφεί λίγες ώρες πριν τα εγκαίνια.

Στην τελετή για την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου μίλησε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ντιμίταρ Κοβάτσεφσκι, ο οποίος ανέφερε ότι η επένδυση, στην αρχική της φάση θα ανέλθει στα 130 εκατ.ευρώ και θα ανοίξει 890 θέσεις εργασίας.

Καταλάβατε, τώρα όπως προαναφέραμε ότι πρόκειται για την περιβόητη επένδυση την οποία είχε ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τυμπανοκρουσίες το 2020 και οι χαχόλοι πανηγύριζαν για τον σούπερ πρωθυπουργό και τον Τιτάνα υπουργό ανάπτυξης που διαθέτουμε.

Μιλάμε για μία απάτη επικών διαστάσεων, αφού η συγκεκριμένη εταιρεία, όχι μόνο δεν ήταν γερμανική όπως την παρουσίζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά ιδιοκτήτες ήταν Αλβανοί των Σκοπίων! Και φυσικά η επένδυση, πήγε στα Σκόπια…

Οι «Γερμανοί» επενδυτές του Μητσοτάκη είναι… Αλβανοί των Σκοπίων!

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X