Ο Προβοκάτορας

Πανικός και απελπισία στο Μαξίμου

Πανικός και απελπισία στο Μαξίμου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μέσα στην απελπισία τους λοιπόν είπαν να εξαπολύσουν επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αιχμή τις κακοποιημένες γυναίκες από τον πρέσβη της Βενεζουέλας.

Ομως, πάνω στον πανικό που τους προκαλούν τα δημοσκοπικά ευρήματα και η ραγδαία φθορά εξαιτίας μεταξύ άλλων και των σκανδάλων Λιγνάδη και Φουρθιώτη, έβαλαν το κεφάλι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην γκιλοτίνα.

Γιατί το σκάνδαλο Λιγνάδη είναι πολύ νωπό και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην αντεπίθεσή του θα το θύμιζε, όπως και έκανε. Η αχλύς και τα ερωτήματα για το ποιος τοποθέτησε τον Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο παραμένουν και από τη στιγμή που δεν τον τοποθέτησε η Λίνα Μενδώνη οι υποψίες στρέφονται δικαιολογημένα προς κάποιον πιο ισχυρό και συγκεκριμένα προς το Μαξίμου.

Η δεύτερη περίπτωση, εκείνη του Νίκου Γεωργιάδη, είναι ακόμα πιο κραυγαλέα και θα έπρεπε να αποφεύγουν να δημιουργούν προϋποθέσεις να επανέρχεται στην επιφάνεια. Θα πρέπει να προσεύχονται να ξεχαστεί. Γιατί; Διότι επανέρχονται στη μνήμη η στενή φιλική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η υψηλόβαθμη θέση στην ιεραρχία της Νέας Δημοκρατίας, η παρουσία στο δικαστήριο ως μάρτυρα υπεράσπισης της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου, βουλευτή της ΝΔ τότε και ευρωβουλευτή σήμερα.

Επίσης στη μνήμη έρχεται η καθημερινή παρουσία στο ακροατήριο του τότε αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ και νυν βουλευτή Κώστα Κυρανάκη, μάλλον για να ενημερώνει τον αρχηγό του, όπως ειπώθηκε τότε.

Ομως, οι μαθητευόμενοι μάγοι του επικοινωνιακού επιτελείου του Μαξίμου έκαναν το αντίθετο, διαπράττοντας τεράστια επικοινωνιακή γκάφα.

Μπορεί να πόνταραν και στον πλήρη και ασφυκτικό έλεγχο των πετσοταϊσμένων Μέσων Ενημέρωσης για να περάσουν τις δικές τους απόψεις. Αλλά, οι δύσμοιροι φαίνεται να υποτιμούν το ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των ανεξάρτητων ιστότοπων οι οποίοι θα αναδείξουν την αλήθεια και που όπως έχει αποδειχτεί κυριαρχούν πλέον στο επικοινωνιακό τοπίο.

Θυμηθείτε πως και γι΄ αυτή την υπόθεση το Μαξίμου πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένο…Και δεν πρόκειται για γκαντεμιά.

Ο ακούρευτος Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X