Ο Προβοκάτορας

Πιερρακάκης ο νέος κυβερνητικός προπαγανδιστής του εμβολιασμού

Πιερρακάκης ο νέος κυβερνητικός προπαγανδιστής του εμβολιασμού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο εμβόλιο ποντάρει η κυβέρνηση ώστε να μπορέσει να ανοίξει παράθυρο ευκαιρίας για εκλογές. Βλέπετε η φθορά είναι τόσο ραγδαία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κατάρρευση.

Το δείχνουν εξάλλου όλα τα ευρήματα του Ευρωβαρόμετρου τα οποία δημοσίευσε λεπτομερώς ο eretikos.gr.

Και επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πλέον κανένα χαρτί στα χέρια του, επιχειρεί να καταστήσει το εμβόλιο το κλειδί που θα αλλάξει το πολιτικό κλίμα και θα ξεκλειδώσει το παράθυρο για πρόωρες εκλογές.

Γι΄αυτό λοιπόν ξεκίνησε ήδη μία προπαγάνδα για το εμβόλιο, τους εμβολιασμένους, τις δόσεις, τα ραντεβού και τις ανύπαρκτες επιτυχίες της κυβέρνησης.

Το νέο στοιχείο είναι ο νέος προπαγανδιστής, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των υπουργών με την καλύτερη φήμη (είναι και κολλητός του Γρηγόρη Δημητριάδη) γι΄αυτό και επιστρατεύτηκε. Στο Μαξίμου φαίνεται στην απελπισία τους να πιστεύουν ότι οι πολίτες μπορεί να στήσουν ευήκοον ους στις δηλώσεις και να πιστέψουν τις αναρτήσεις του κυρίου υπουργού, όποιες κι΄ αν είναι αυτές. Ελπίζουν στον Πιερρακάκη τώρα που βλέπουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πείθει.

Κι΄ αυτός ξεκίνησε τη νέα καριέρα του μάλλον με ένα καθόλου ειλικρινή τρόπο. Στην προσπάθειά του να εμφανίσει την κυβερνητική δραστηριότητα ως πολύ επιτυχημένη, αλλά να μην πει κανένα χονδροειδέστατο ψέμα και εκτεθεί πριν ακόμα ξεκινήσει, έβαλε στην προπαγανδιστική μηχανή ένα ακόμα τρικ, τα ραντεβού.

Θέλοντας να εμφανίσει έναν αριθμό εμβολιασμένων, που έκανε άλμα, μας είπε «Συνολικά περισσότεροι από τέσσερα εκατομμύρια πολίτες έχουν ήδη εμβολιαστεί ή έχουν προγραμματίσει τα ραντεβού τους».

Και πιστεύει ότι οι πολίτες θα καταπιούν αμάσητα τα τέσσερα εκατομμύρια παραγνωρίζοντας πως είμαστε πολύ πίσω στους εμβολιασμούς και πως τα ραντεβού φτάνουν ως το τέλος Ιουνίου, που κι΄ αυτό σημαίνει πως μέχρι τον Ιούνιο δεν θα έχουν εμβολιαστεί ούτε οι μισοί Ελληνες. Θα πρόκειται για παταγώδη αποτυχία και μεγάλο κίνδυνο για τον τουρισμό.

Κύριε Πιερρακάκη θα σας το πως ευθέως και με πάσα ειλικρίνεια. Με απογοητεύσατε. Περίμενα από εσάς περισσότερη φαντασία, κάτι καλύτερο από τα ραντεβού. Για κάντε μία προσπάθεια. Κι΄αν δεν καταφέρνετε να βρείτε κάτι πιο έξυπνο, να απευθυνθείτε στην “Ομάδα αληθείας” για κάτι…χονδροειδέστατο.

Ο έχων ραντεβού Προβοκάτορας

Πανικός στο Μαξίμου: Ψάχνουν απεγνωσμένα ευκαιρία για γρήγορες εκλογές

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X