Ο Προβοκάτορας

Ρουκέτες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από την αντιπολίτευση “Ρωγμές” στο προφίλ του

Ρουκέτες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από την αντιπολίτευση  “Ρωγμές” στο προφίλ του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Ρωγμές» δεν καταγράφονται μόνο στο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας (24,7% για τις ευρωεκλογές), αλλά  και στο προφίλ του πρωθυπουργού. Η Δημοσκόπηση της Interview αποκαλύπτει ότι η καταλληλότητα για πρωθυπουργός και η δημοφιλία του υποχωρούν κατά δύο μονάδες, ενώ παράλληλα διατηρεί  απόσταση ασφαλείας τόσο από τον Στέφανο Κασσελάκη όσο και από τον Νίκο Ανδρουλάκη. Δεν συμβαίνει ωστόσο το ίδιο με τον «Κανένα» που τον πλησιάζει επικίνδυνα.

Συγκεκριμένα, με ποσοστό 41% (από 43%) ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται πρώτος στην εκτίμηση των πολιτών για καταλληλότερος πρωθυπουργός, τη στιγμή που τον Στέφανο Κασσελάκη εμπιστεύεται το 14% (από το 13% της προηγούμενης έρευνας) και τον Νίκο Ανδρουλάκη το 7%.  Ο… «Κανένας» συγκεντρώνει 38%.

Όσον αφορά τη δημοφιλία όλων των αρχηγών των κομμάτων, το σημείο που ξεχωρίζει είναι η «βουτιά» στο ποσοστό δημοφιλίας του  Δημήτρη Κουτσούμπα.

Μετά τη μεγάλη φθορά της Ν.Δ. τα κόμματα της αντιπολίτευσης αναμένεται να να βάλουν στο στόχαστρο τον  Κυριάκο  Μητσοτάκη επιδιώκοντας να πλήξουν τόσο την καταλληλότητα για πρωθυπουργός,  όσο  και  τη δημοφιλία. Αν τα καταφέρουν θα μπορούν να ελπίζουν σε  πολιτικές εξελίξεις οι οποίες με δεδομένο το γεγονός της κινούμενης άμμου που υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό, είναι  δυνατόν να αλλάξει το τοπίο.

Επόμενος στόχος ο Κυριάκος  Μητσοτάκης λοιπόν.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X