Ο Προβοκάτορας

Θαυμάστε το νέο ΣΥΡΙΖοφάγο και αντικειμενικό δημοσιογράφο

Θαυμάστε το νέο ΣΥΡΙΖοφάγο και αντικειμενικό δημοσιογράφο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θαυμάστε αντικειμενικό δημοσιογράφο. Μπορεί ο κύριος Καμπουράκης να μην ήταν τελικά υποψήφιος στα Χανιά, επειδή το απαίτησε η Ντόρα Μπακογιάννη, όμως δεν παύει να είναι πιστός, πολύ πιστός, μέχρι του σημείο να εκτίθεται ανεπανόρθωτα, στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το διαζύγιο αυτού του κυρίου  με τη δημοσιογραφία. Απλώς θα παραθέσουμε το τέλος ενός άρθρου του στο σάιτ liberal.gr όπου εξύμνησαν και τον…Μωυσή.

Γράφει λοιπόν ο κύριος Καμπουράκης: «Η λύση είναι τον Σεπτέμβριο μια ακόμα μάχη, για να ξεκινήσει με ανανεωμένη εντολή την πορεία στο δύσκολο πεδίο της ύφεσης. Δεν θα είναι μάχη αναβάπτισης του Κυριάκου, αυτή υπάρχει. Θα είναι η οριστική μάχη πολιτικής θανάτωσης της πιο τυχοδιωκτικής και αδίστακτης ηγετικής ομάδας που πέρασε από τον τόπο μεταπολιτευτικά. Της ομάδας του Αλέξη. Και μην μου επικαλείστε ότι ο Κυριάκος είπε ότι δεν θα κάνει εκλογές. Είπε, ξείπε…»

Τέτοιο μίσος, τόσο μένος μάλλον θα ανταμειφθεί από τον μεγάλο τιμονιέρη. Αν είναι πάλι η Ντόρα υποψήφια στα Χανιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλλον θα τον τοποθετήσει σε κάποια άλλη περιφέρεια. Αν και τόσο μεγάλη αφοσίωση μόνο με την πρώτη θέση στο Επικρατείας μπορεί να εξαργυρωθεί. (σ.σ. και τώρα μου ήρθε μία σκέψη σαν αστραπή. Ο κύριος αυτός λέτε να βιάζεται να γίνουν εκλογές για να βγει βουλευτής;)

Τέλος, πάντων, αυτός ο κύριος και αρκετοί άλλοι όμοιοί του, που δυστυχώς όλο και πληθαίνουν θέλουν να μας ενημερώνουν. Ειλικρινά 40 χρόνια δημοσιογράφος, τέτοιο ξεπεσμό του επαγγέλματος (δυστυχώς έπαψε να είναι λειτούργημα) δεν έχω ξανασυναντήσει. Και μην μου πείτε είναι πολλά λεφτά Αρη…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X