Ο Προβοκάτορας

Το θαυματουργό δάκρυ του…Ιακωβίδη

Το θαυματουργό δάκρυ του…Ιακωβίδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι τώρα ξέραμε πως θαυματουργά είναι δάκρυα της Παναγίας, ορισμένων εικόνων. Μπορεί να αμφιβάλλαμε αν ήταν αληθινά. Τώρα, όμως,   ουδόλως αμφιβάλουμε πως όντως τα δάκρυα μπορεί να είναι θαυματουργά. Πειστήκαμε με το δάκρυ του Ιακωβίδη.

Μόλις συγκινημένος ο αθλητής δάκρυσε και κατήγγειλε το Γολγοθά που περνούσε στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς, αντί να είναι απερίσπαστος στην προπόνηση, προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση.

Συγκινήθηκαν οι πολίτες. Λογικό και αναμενόμενο. Συγκινήθηκε και ο σκληρός Λευτέρης Αυγενάκης. Αναμενόμενο κι΄ αυτό, αφού ύστερα από τον εξάψαλμο του Ιακωβίδη και του Ντούσκου εποίησε την ανάγκη φιλοτιμία και…συγκινήθηκε. Δεν ξέρω αν του ξέφυγε και ένα κρυφό δάκρυ. Πάντως μάθαμε πως κάποτε συγκινούνται και οι σκληροί.

Συγκινήθηκαν και επιχειρήσεις και έσπευσαν να του προσφέρουν χορηγία. Αυτή που του είχαν αρνηθεί πριν από την Ολυμπιάδα. Βλέπετε τώρα η δημοσιότητα είναι τεράστια, το συγκινησιακό φορτίο κολοσσιαίο και ο Θοδωρής Ιακωβίδης είναι πλέον, πολύ καλός για την προώθηση τους προϊόντος τους ή του μπραντ νέιμ. Τώρα τον Θοδωρή τον ξέρει όλη η Ελλάδα, ενώ πριν από την Ολυμπιάδα ζήτημα είναι αν τον ήξερε ο…θυρωρός της πολυκατοικίας του.

Υποκλίνομαι στη δύναμη του θαυματουργού δακρύου…

Ο δακρυσμένος Προβοκάτορας

Ολυμπιακοί αγώνες και διαμαρτυρίες αθλητών: Δεν ψιχαλίζει κύριε Αυγενάκη…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X