Ελλάδα

Ο Σκυλακάκης…δάγκωσε τον Σταϊκούρα

Ο Σκυλακάκης…δάγκωσε τον Σταϊκούρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θα σας βάλω ένα κουίζ. Ποιος είναι πιο ισχυρός; Ενας υπουργός ή ένας υφυπουργός; Μη βιαστείτε να πείτε ο υπουργός, γιατί θα σας διαψεύσει ο κύριος Σκυλακάκης. Ο υφυπουργός…δάγκωσε τον υπουργό του κύριο Σταϊκούρα, χωρίς ο τελευταίος να αντιδράσει.

Ας δούμε τη μικρή, αλλά εξόχως αποκαλυπτική ιστορία. Ο Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε ότι τα ενοίκια θα υπολογίζονται στις e-αποδείξεις για το χτίσιμο του αφορολόγητου. Η χαρά και η ανακούφιση των ενοικιαστών δεν κράτησε παρά μόνο 24 ώρες μέχρι την ώρα που βγήκε π υφυπουργός του κυρίου Σταϊκούρα και ακύρωσε την υπουργική απόφαση λέγοντας ότι τα ενοίκια δεν θα υπολογίζονται.

Να περιμένω τώρα ο Χρήστος Σταϊκούρας να τραβήξει το αυτί του άτακτου Σκυλακάκη; Κανονικά, σε μία κανονική κυβέρνηση, θα μπορούσε και να τον αποπέμψει. Ομως, στο σημερινό επιτελικό κράτος πιο ισχυρός δεν είναι ένας υπουργός, αλλά κάποιος που είναι πιο κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ας είναι ακόμα και ένας ταπεινός γραμματέας.

Οπότε αν ο Χρήστος Σταϊκούρας αντιδράσει το πιο πιθανό είναι να χάσει από τον υφυπουργό του. Αλλά ο υπουργός Οικονομικών μάλλον έχει μεγάλο και γερό στομάχι…

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X