Οικονομία

Creta Farms: Εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας!

Creta Farms: Εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι πληροφορίες λένε πως έως το τέλος της εβδομάδας που ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 24.02.2020, θα κατατεθεί ενώπιον του αρμόδιου Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου η αίτηση της Creta Farms για την υπαγωγή της στο άρθρο 106 β ή δ του Πτωχευτικού Κώδικα.

“Τρέχουν” οι εξελίξεις για την Creta Farms

Άλλωστε στις 29 Φεβρουαρίου, εκπνέει και «η δυνάμει της υπ’ αριθμ. 12/2020 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου προστασία της Εταιρείας έναντι των πιστωτών της». Σημειώνεται ότι η κατάθεση της αίτησης στο Πρωτοδικείο θα παράσχει στην εταιρεία ακόμη ένα τετράμηνο προστασίας από τους πιστωτές της.

Την Πέμπτη εξάλλου συγκαλείται η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Creta Farms, η οποία αναμένεται να εγκρίνει το σχέδιο εξυγίανσης.

Ακίνητα: Έτσι θα δηλώσετε τα… ξεχασμένα τετραγωνικά!

Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών και της Impala του Δημήτρη Βιντζηλαίου που ήταν ο προτιμητέος επενδυτής, υπεγράφη στις αρχές Φεβρουαρίου.

Με τις εξελίξεις αυτές, αναμένεται άλλωστε να ανοίξει ο δρόμος και για τη χορήγηση του δεύτερου μέρους της ενδιάμεσης χρηματοδότησης, ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X