Οικονομία

Φουλ του… κόκκινου στις ασιατικές αγορές

Φουλ του… κόκκινου στις ασιατικές αγορές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε αρνητικό έδαφος κινούνται σήμερα, Πέμπτη 06.09.2018, οι ασιατικές αγορές με τους επενδυτές να εμφανίζονται επιφυλακτικοί.

Κι αυτό μετά το τεχνολογικό selloff χθες στη Wall Street.

Πώς κινούνται οι ασιατικές αγορές

Ο ιαπωνικός Nikkei σημειώνει πτώση 0,4% μετά τον καταστροφικό σεισμό των 6,6 βαθμών. Ο οποίος έπληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης τη νήσο Χοκάιντο και το πέρασμα του τυφώνα Τζέμπι ο οποίος σάρωσε τα δυτικά της χώρας την Τετάρτη.

Στο επίκεντρο των πιέσεων βρίσκονται οι αερομεταφορείς. Με την Japan Airlines να χάνει 1,4% και την ANA Holdings να διολισθαίνει 1,1%.

Στο Χονγκ Κονγκ ο δείκτης Hang Seng υποχωρεί σε ποσοστό 1,5% με τον τίτλο της επενδυτικής Tencent να σημειώνει βουτιά άνω του 3% και την ασφαλιστική AIA να χάνει 2,2%.

Αρνητικά πρόσημα και στην ηπειρωτική Κίνα. Με τον δείκτη Shanghai Composite να χάνει 0,3% και τον Shenzhen να υποχωρεί σε ποσοστό 0,7%.

Ο Kospi της Νότιας Κορέας σημειώνει μικρές απώλειες 0,2% με τον τίτλο της Samsung να υποχωρεί 1,2%. Στον αντίποδα, η Hyundai Motor σημειώνει άλμα 3,8%.

Στην Αυστραλία ο δείκτης ASX 200 υποχωρεί 1,2%, ενώ ο NZX 50 της Νέας Ζηλανδίας χάνει 1,4%. Απώλειες και για τον Taiex στην Ταιβάν με τον δείκτη να χάνει 0,6% αυτή την ώρα, ενώ ο STI στη Σιγκαπούρη υποχωρεί 0,5%.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X