Θέμα

Πότε θα μένουμε χωρίς ρεύμα στο καταχείμωνο

Πότε θα μένουμε χωρίς ρεύμα στο καταχείμωνο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τις ώρες που θα γίνονται διακοπές ρεύματος, εφόσον αυτό είναι αναγκαίο, ή θα μειώνουν οι ίδιοι οι καταναλωτές τη χρήση του ρεύματος, ανακοίνωσε ουσιαστικά σήμερα η κυβέρνηση. Αυτές είναι οι ώρες αιχμής οι οποίες προσδιορίστηκαν από την κυβέρνηση.

Μετά από τις ανακοινώσεις για υποχρεωτική μείωση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος κατά 5-10%, καθώς και της επιδότησης αυτών που θα καταφέρουν να μειώσουν κατά 15% την κατανάλωση ρεύματος ανακοινώθηκαν και οι ώρες αιχμής, κατά τις οποίες θα γίνονται οι μεγάλες παρεμβάσεις και διακοπές αν απαιτείται.

Ουσιαστικά λέει στους Έλληνες πολίτες, ή θα «παγώσετε» και θα πάρετε το «τυράκι» που είναι η επιδότηση, ή θα ζείτε αξιοπρεπώς αλλά θα πληρώνετε μέχρι να φτωχοποιηθείτε εντελώς!

Η πτώση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων είναι ήδη εντυπωσιακή και θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη εξαιτίας των κυρώσεων της  Δύσης και της Ελλάδας στην Ρωσία.

Αυτή η τακτική με τις επιδοτήσεις, οι οποίες μάλιστα είναι πενιχρές, που επιλέγει η ελληνική κυβέρνηση είναι γνωστή όταν θέλει να επιβάλλει κάτι. Θυμίζουμε το Freedom Pass για τους νέους μέχρι 25 ετών που λάμβαναν 150 ευρώ αν εμβολιαζόντουσαν…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X