Οικονομία

“Τρέχει” η πώληση του Ερρίκος Ντυνάν!

“Τρέχει” η πώληση του Ερρίκος Ντυνάν!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο δρόμος για την πώληση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν είναι, πλέον… ορθάνοιχτος! Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να προχωρήσει στην πρόσληψη συμβούλου, ο οποίος και θα εισηγηθεί τον τρόπο αποεπένδυσης από την “Ημιθέα”.

Δηλαδή την εταιρεία ειδικού σκοπού όπου ανήκει το νοσοκομείο, θυγατρική της Πειραιώς.

Σύμφωνα με το πλάνο αναδιάρθρωσης που είχε εκπονήσει η Πειραιώς, ο διαγωνισμός για την πώληση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν αναμένονταν μέσα στο 2018.

Η συγκεκριμένη πώληση χαρακτηρίζεται καθοριστικής σημασίας για την επανατοποθέτηση των ισχυρών “παιχτών” της ιδιωτικής περίθαλψης στης αγορά της υγείας.

Αποκάλυψη! Έτσι θα γίνουν οι φοροέλεγχοι-Ποιοι είναι οι στόχοι της ΑΑΔΕ

Το νοσοκομείο επί της λεωφόρου Μεσογείου θεωρείται σήμερα ένα από τα σημαντικότερα assets στο χώρο.

Τα στοιχεία για το Ερρίκος Ντυνάν

Κι αυτό όχι μόνο εξαιτίας της θέσης του, αλλά και επειδή εξαρχής κατασκευάστηκε για νοσοκομειακή χρήση (σ.σ. που σημαίνει άδεια λειτουργίας και υποδομές).

Ωράριο καταστημάτων: Έτσι θα λειτουργήσουν το Πάσχα

Το Ερρίκος Ντυνάν, πέρασε το 2014 στην “Ημιθέα Α.Ε.”, η οποία ελέγχεται 100% από την τράπεζα Πειραιώς. Η μεταβίβαση αυτή έγινε έναντι 110 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία παρουσίασε το 2016 βελτιωμένα αποτελέσματα, ενισχύοντας κατά 26% τον κύκλο εργασιών (ανήλθε σε 37,5 εκατ. ευρώ) σε σύγκριση με το 2015.

Κώστας Νικολαΐδης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X