Διεθνή

Κύπρος: Tραγωδία για τον Λουκά Φουρλά και την Ηλέκτρα Φωτιάδου – Πέθανε η 4χρονη κόρη τους

Κύπρος: Tραγωδία για τον Λουκά Φουρλά και την Ηλέκτρα Φωτιάδου – Πέθανε η 4χρονη κόρη τους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανείπωτος ο πόνος για την Κύπρια ηθοποιό Ηλέκτρα Φωτιάδου και τον σύζυγό της δημοσιογράφο στην Κύπρο Λουκά Φουρλά, οι οποίοι χθες το βράδυ έχασαν την 4χρονη κόρη τους που βρίσκεται πλέον στη γειτονιά των αγγέλων.

  • Την Ηλέκτρα Φωτιάδου την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά, «Χωρίς Εσένα» στον ANT1 και το «Δαχτυλίδη της Φωτιάς» στο Mega
    .

Τη θλιβερή είδηση κοινοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και προσωπικός φίλος της οικογένειας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος: ”Ψες πεταξε στους ουρανους ενας αγγελος, η Αρτεμις Φουρλα. Καλο ταξιδι μικρη νεραϊδα. Κουραγιο αγαπημενοι μας Λουκα, Ηλεκτρα κ μικρε Ιασωνα”.

  • Σύμφωνα με τα διαδικτυακά μέσα, η τετράχρονη Άρτεμις, έπασχε από καρκίνο από το 2016 και μεταφέρθηκε αρκετές φορές σε νοσοκομείο της Γαλλίας ώστε να κάνει τις κατάλληλες θεραπείες, ωστόσο το μικρό αγγελούδι δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της… Η ηθοποιός και ο δημοσιογράφος, έχουν ακόμη ένα παιδί, τον Ιάσονα.
  • Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Απόλλωνας Λεμεσού, η αγαπημένη ομάδα του Λουκά Φουρλά:
    «Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Λτδ) εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό της μικρής Άρτεμις Φουρλά, κόρη του φίλου κι αδελφού Λουκά Φουρλά. Σύσσωμη η μεγάλη και περήφανη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λουκά Φουρλά. Δύναμη και κουράγιο Ηλέκτρα και Ιάσωνα. Καλό ταξίδι μικρή Άρτεμις…»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X