Διεθνή

Πακιστάν: Μουσουλμάνοι έδειραν μέχρι θανάτου χριστιανό συμμαθητή τους…

Πακιστάν: Μουσουλμάνοι έδειραν μέχρι θανάτου χριστιανό συμμαθητή τους…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
 Μουσουλμάνοι μαθητές σε σχολείο του Πακιστάν, χτύπησαν μέχρι θανάτου έναν χριστιανό συμμαθητή τους, γιατί τους εξόργισε, όταν ήπιε από το ίδιο ποτήρι με έναν από αυτούς .

Το περιστατικό συνέβη στο MC Model Boys Government High School, στην επαρχία Βεχάρι της Πουντζάμπ του Πακιστάν και θύμα είναι ο 17χρονος Σαρούν Μασίχ, ο οποίος μάλιστα φοιτούσε στο συγκεκριμένο σχολείο μόλις για τέσσερις ημέρες.

 

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός πως όταν συνέβη ο ειδεχθής ξυλοδαρμός, ήταν παρών ο δάσκαλος των παιδιών, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν είδε τίποτα γιατί… διάβαζε εφημερίδα!

 

Πρόκειται για ένα ιδιωτικό σχολείο του Πακιστά, οι γονείς του Σαρούν μάζευαν χρήματα πολύ καιρό ώστε να κατορθώσουν να στείλουν το παιδί τους εκεί, ώστε να λάβει την καλύτερη δυνατή μόρφωση…

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε θύμα bullying από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του εκεί, εξαιτίας του γεγονότος πως ήταν χριστιανός. Ένας συμμαθητής του μάλιστα φέρεται να του είχε πει: «Είσαι χριστιανός, μην τολμήσεις να καθίσεις μαζί μας, αν θέλεις την ζωή σου»!

Ο Μουσουλμάνος μαθητής που κατηγορείται για το φόνο του Σαρούν υποστηρίζει ότι του επιτέθηκε επειδή του έσπασε την οθόνη του κινητού του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X